1. Discover Toyota
 2. Педишни модели
 3. От Avensis до Camry
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

От Avensis до Camry

Завръщането на Camry на пазара в Европа през 2019 г. съвпадна с оттеглянето на Avensis, който се радваше на вниманието на клиентите в продължение на своята над двайсетгодишна успешна кариера.
 •  

  Avensis

  Директното сравняване на тези два модела и търсене на генетична връзка между тях би могло да ви подведе. След три поколение на пазара в които бе предлаган в Европа с широка гама от бензинови и дизелови двигатели, механични, автоматични и CVT трансмисии и комби версия Avensis се оттегли с достойнство от пазара. 

 •  

  Camry

  За разлика от него Camry се предлага с изключително задвижване от доказалата своята ефективност хибридна система с 2,5 литров двигател и с каросерия седан, покриваща широка гама от профили на мобилност в глобален план.   

Avensis - надежден от началото до края

Трите поколения на Avensis утвърдиха модела като солиден семеен и бизнес спътник, а след широкомащабната актуализация през 2015 г., той обедини вече признатите стандарти за качество, надеждност и ефективност с оборудване, достойно дори за най-взискателните клиенти изискващи престиж и елегантност, но също и динамика, спортен дух и външна привлекателност.

Още през  2014 г. Avensis получи най-висок резултат в проучването за удовлетвореност на J.D. Power Germany, награда която се добави към множеството други призове, белязали кариерата на този модел. Това признание се превърна в още един израз на напредъка, постиган от всяко ново поколение и потвърждение на постоянния фокус върху надеждността и високите постижения в областите, важни за клиентите. Пример за това е и второто поколение на Avensis (2003–2009 г.), превърнало се в първият модел, продаван в Европа с девет въздушни възглавници, включително първата въздушна възглавница, специално създадена за предпазване на коленете на шофьора.

Стандартното оборудване на Avensis винаги е включвало цялостни пакети за безопасност и помощ, а максималният резултат, получаван от всяко поколение на Avensis в тестовете за удар на EuroNCAP, е още едно потвърждение за усилията на Toyota в тези насоки.

Именно клиентското признание на качествата на Avensis демонстрирани с времето бяха  в основата на амбициозната и широкомащабна актуализация на модела от 2015 г., включваща значителни промени по дизайна и още по-високо ниво на комфорт, надеждност и ефективност, съчетание предлагано на изключително конкурентна цена на фона на предлаганото оборудване.

 • CAMRY ОТВЕЖДА ХИБРИДНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДРУГО НИВО

  Съчетаващ елегантността на висококачествен салон с изявена динамика, Camry Hybrid излъчва истинско присъствие на пътя.