1. Company
 2. News, Stories and Events
 3. ИЗЦЯЛО НОВИЯТ YARIS CROSS HYBRID
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Изцяло новата Toyota Yaris хибрид

СЪВСЕМ ГРАДСКИ. СЪВСЕМ SUV. ТОВА Е ЯРИС ХИБРИД

Изцяло новият Yaris Cross Hybrid в пълния си блясък. Отвеждащ Yaris Cross до нови висоти, стилният Yaris Cross Hybrid съчетава всички качества на нашия градски автомобил от следващо поколение с истински SUV.

Оборудван с нашата най-нова самозарядна хибридна система с най-добри в класа показатели за разход и вредни емисии, с възможност за избор на интелигентно задвижване на четирите колела за контрол при всякакви условия и желани способности на градски автомобил, Yaris Cross Hybrid ще прокара своята следа в града през 2021г.

 • ИЗГЛЕЖДА КАТО SUV, НО В ГРАДСКИ РАЗМЕР

  Като създатели на компактните SUV автомобили сме вложили целия натрупан опит в Yaris Cross Hybrid. Със своята атлетическа осанка и просторен интериор той ви дава всички предимства на това, да карате SUV, но с по-компактен градски размер.

 • НАШИЯТ НАЙ-НОВ SUV, С НАЙ-МОДЕРНАТА НИ ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

  Като лидер в хибридните автомобили сме сигурни, че най-новият ни SUV разпполага с последната хибридна технология. С модерен 1.5-литров двигател Hybrid Dynamic Force, Yaris Cross Hybrid съчетава отлична икономия на гориво и ниски CO2 емисии с пъргаво ускорение - печелившата комбинация в града.

 • ЗАДВИЖВАНЕ НА ЧЕТИРИТЕ КОЛЕЛА С НЕСРАВНИМА ЕФЕКТИВНОСТ

  За тези, които желаят възможности на истински SUV автомобил без компромиси, Yaris Cross Hybrid разполага и с интелигентна система за задвижване на четирите колела. Хибридната AWD-i система, за първи път в хибриден компактен SUV автомобил, ви дава сигурността на задвижване на всички колела заедно с най-ниските в класа разход на гориво и CO2 емисии.