1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. ИСТОРИЯТА НА САМАНТА ПЕЙН
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ИСТОРИЯТА НА САМАНТА ПЕЙН

TOYOTA ПРЕДСТАВЯ "ЦЕЛЕУСТРЕМЕНИТЕ"

Какво се случва, когато технологията срещне идеи, които хората са смятали за невъзможни? С революционен подход и огромна амбиция Саманта Пейн и екипът в Open Bionics променят животи, като създават уникални, усъвършенствани и достъпни бионични протези на крайници, които дават нови възможности на хората.

Саманта не е била инженер, но въпреки това е успяла да стане голямо име в света на технологиите днес, движена от желанието си да създава нови технологии, които да имат влияние върху живота на хората с увредени крайници като им помагат, позволяват им да се чувстват добре в своето тяло и превръщат уврежданията в суперсили.

Open Bionics е символ на абсолютна промяна за хората с увредени крайници. HERO ARM - миоелектрична ръка създадена на 3D-принтер, която има по-добра функционалност поради своята олекотеност и мултифункционално захващане, проектирана специално за всеки конкретен ползвател и по-достъпна от предшествениците си. Това е резултатът, когато научната фантастика се превърне в реалност.

"Целеустремените" е серия от истории за хора и ттяхната основна движещата сила в живота им - или движещата сила към победата. Движещата сила към перфекционизма. Движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Вижте предишните епизоди на Целеустремените (Opens in new window).