1. News, Stories and Events
  2. ИСТОРИЯТА НА САМАНТА ПЕЙН
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

ИСТОРИЯТА НА САМАНТА ПЕЙН

TOYOTA ПРЕДСТАВЯ "ЦЕЛЕУСТРЕМЕНИТЕ"

Какво се случва, когато технологията срещне идеи, които хората са смятали за невъзможни? С революционен подход и огромна амбиция Саманта Пейн и екипът в Open Bionics променят животи, като създават уникални, усъвършенствани и достъпни бионични протези на крайници, които дават нови възможности на хората.

Саманта не е била инженер, но въпреки това е успяла да стане голямо име в света на технологиите днес, движена от желанието си да създава нови технологии, които да имат влияние върху живота на хората с увредени крайници като им помагат, позволяват им да се чувстват добре в своето тяло и превръщат уврежданията в суперсили.

Open Bionics е символ на абсолютна промяна за хората с увредени крайници. HERO ARM - миоелектрична ръка създадена на 3D-принтер, която има по-добра функционалност поради своята олекотеност и мултифункционално захващане, проектирана специално за всеки конкретен ползвател и по-достъпна от предшествениците си. Това е резултатът, когато научната фантастика се превърне в реалност.

"Целеустремените" е серия от истории за хора и ттяхната основна движещата сила в живота им - или движещата сила към победата. Движещата сила към перфекционизма. Движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Вижте предишните епизоди на Целеустремените.