1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. ИСТОРИЯТА НА ПОЛ ФАБРЕГА
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

ИСТОРИЯТА НА ПОЛ ФАБРЕГА

TOYOTA ПРЕДСТАВЯ "ЦЕЛЕУСТРЕМЕНИТЕ"

Как да революционизираме настоящата хранителна система, за да променим начина, по който хората се отнасят към храната си? С амбиция и страст Пол Фабрега се опитва да разработи и достави решения чрез движението за градското земеделие в Хонконг.

Как да изхранваме себе си и бъдещите поколения, докато правим този свят по-добро място? Това е предизвикателството, пред което е изправен Пол Фабрега, съосновател на Rooftop Republic в Хонг Конг. Той променя градовете и мисленето на хората, като създава градски ферми и изгражда общности около тях. Това е бъдещето. Точният момент е сега!

Мултидисциплинарният екип на Rooftop Republic’s е пионер в движението за градско земеделие и си сътрудничи с няколко архитекти, инженери, биологични фермери, готвачи и диетолози, за да направи разликата.

"Целеустремените" е серия от историите на различни хора и за това каква е движещата сила в техния живот - движещата сила към победата, движещата сила към перфекционизма, движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Вижте предишните епизоди на целеустремените.