1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. ИСТОРИЯТА НА ПОЛ ФАБРЕГА
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ИСТОРИЯТА НА ПОЛ ФАБРЕГА

TOYOTA ПРЕДСТАВЯ "ЦЕЛЕУСТРЕМЕНИТЕ"

Как да революционизираме настоящата хранителна система, за да променим начина, по който хората се отнасят към храната си? С амбиция и страст Пол Фабрега се опитва да разработи и достави решения чрез движението за градското земеделие в Хонконг.

Как да изхранваме себе си и бъдещите поколения, докато правим този свят по-добро място? Това е предизвикателството, пред което е изправен Пол Фабрега, съосновател на Rooftop Republic в Хонг Конг. Той променя градовете и мисленето на хората, като създава градски ферми и изгражда общности около тях. Това е бъдещето. Точният момент е сега!

Мултидисциплинарният екип на Rooftop Republic’s е пионер в движението за градско земеделие и си сътрудничи с няколко архитекти, инженери, биологични фермери, готвачи и диетолози, за да направи разликата.

"Целеустремените" е серия от историите на различни хора и за това каква е движещата сила в техния живот - движещата сила към победата, движещата сила към перфекционизма, движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Вижте предишните епизоди на целеустремените (Opens in new window).