1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. ИСТОРИЯТА НА ПЪТУВАЩИЯ ФОТОГРАФ @LEBACKPACKER
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ИСТОРИЯТА НА ПЪТУВАЩИЯ ФОТОГРАФ

TOYOTA ПРЕДСТАВЯ "ЦЕЛЕУСТРЕМЕНИТЕ"

Като пътуващ фотограф Йохан Лолос, познат като @lebackpacker, пътува по света, за да открива и заснема красотата на природата, както и за да документира различните култури, с които се среща по пътя си. Този стимул за опознаване и заснемане на света идва от неизчерпаемото му любопитство.

Кариерата на Йохан започва, когато той използва шанса си и демонстрира смелост. След като завършва образованието си в Белгия, Йохан купува еднопосочен билет за Австралия, където превръща страстта си към фотографията в професия. Днес Йохан е един от най-добрите пътуващи фотографи на Европа и посланик на Toyota 4x4 автомобилите.

Присъединяваме се към Йохан по време на скорошното му пътуване до Мароко, от планините Атлас до пустинята Сахара, за да заснеме спиращи дъха пейзажи, както и хората, които среща. По пътя Йохан споделя своята история и своя стимул да открива нови неща.

Последвайте Йохан в Instagram на @lebackpacker.

Вижте също предходните епизоди на "Целеустремените" Opens in new window – с пилота от WEC Майк Конуей, удостоения с 2 звезди на Michelin готвач Ник Брил и Викториен Ерусард, създател и капитан на Energy Observer.