Toyota за собственици на компании

Вижте предимствата на Toyota за собственици на малък и среден бизнес

Ако сте самоосигуряващ се или притежавате малък бизнес и искате да добавите нов фирмен автомобил към своя автомобилен парк, Toyota BusinessPlus предоставя експертни знания, когато са най-необходими. В мрежата ни от дистрибутори, нашите обучени консултанти ще предоставят решения, които са специално пригодени за вас, за да осигурят пълно спокойствие и максимална ефективност.

Причини да работите с Toyota BusinessPlus

Решения за финансиране

Пълна гама от решения за финансиране - от лизинг до класически заем, с или без остатъчна стойност

Лизингови решения

Гъвкави лизингови планове с включено обслужване, поддръжка и застраховки в една месечна вноска

Toyota легендарно качество

Toyota е световно призната за своето високо качество, изключителна надеждност, издръжливост и спокойствие за собсвеника на автомобила.

Гама, която предлага подходящ автомобил за всеки бизнес

С широка гама от над 20 пътнически и лекотоварни автомобила, задвижвани от бенизнов двигател хибридни системи или дизелви агрегати, всеки може да избере автомобил за бизнеса си според текущите си нужди.

Хибридната ни гама

Като световен лидер в продажбите на екологичните хибридни автомобили, Toyota предлага 15 хибридни модела подходящи за всеки бизнес – от малки градски автомобили до елегантни бизнес седани.

Модели, създадени за бизнес

Гама от модели, създадени специално да предложат максимални ползи за бизнеса ви, с оптимално оборудване и ниски месечни вноски.

Нашата мрежа от партньории сервизи

Европейската ни мрежа от сервизи и търговци ще ви помогне винаги с високата си експертност, оригиналните резервни части и услуги, когато сте в нужда, за да продължите своето пътуване

Toyota професионализъм

Нашите обучени механици и уникалните им умения, придобити с годините опит, са на ваше разположение, независимо дали имате хибриден или конвенционален автомобил.

TOYOTA PLUS

Богат избор от употребявани автомобили TOYOTA PLUS, включително и употребявани хибридни автомобили с до 36 месеца гаранция

Ползите на хибридите на Toyota за Бизнеса

Популярни връзки

Toyota BusinessPlus Toyota BusinessPlus Добре дошли в програмата за бизнес клиенти Водачи на служебни автомобили Водачи на служебни автомобили Изберете своя служебен автомобил с Toyota BusinessPlus Toyota BusinessPlus лекотоварни автомобили за бизнес клиенти Toyota BusinessPlus лекотоварни автомобили за бизнес клиенти Богат избор от лекотоварни автомобили за всеки бизнес Водачи на служебни автомобили Водачи на служебни автомобили Изберете своя служебен автомобил с Toyota BusinessPlus