Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите

Присъединете се към над 15 млн. водачи на хибриди Toyota

През 1997 г. Toyota лансира за първи път в света хибридната технология с пионера Prius. Днес, с над 15 милиона водачи на хибриди в света, има повече причини от всякога да изберем хибрид Toyota. Като лидер при хибридите ние усъвършенстваме нашите иновативни, самозарядни хибридни автомобили през тези 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от стилни, пъргави и икономични хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот.

Oставете шофирането постарому
зад гърба си

С неусетно превключване между екологичен електрически режим при ниски скорости и ефективно бензиново задвижване, когато скоростта се увеличи, хибридите Toyota не само ви спестяват гориво и пари, но и се характеризират с водещи в класа емисии на CO2. И тъй като всички те са самозарядни хибриди, никога не се налага батериите им да се включват в електрическата мрежа за зареждане.

За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо да не зададете въпрос на Toyota Hybrid?

Актуални оферти и промоции

Попитайте Toyota Hybrid

Открийте популярни теми

Открийте най-добрия хибрид за вас

От хибридни SUV до хибридни градски автомобили, ние предлагаме отделни модели, които да пасват на всеки стил на живот.

Независимо дали става въпрос за динамичния кросоувър C-HR или за стилния хечбек Yaris, SUV-а RAV4 със задвижване на всички колела или за просторното комби на Corolla, Toyota има най-добрия хибриден автомобил за вас.


Прегледайте цялата гама хибриди

/

Открийте повече за хибридите Toyota

Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави и региони по целия свят. Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране. Прототипът TOYOTA C-HR: Визия за Бъдещето Прототипът TOYOTA C-HR: Визия за Бъдещето Открийте новото превъплъщение на концептуалния модел C-HR, уникалното виждане на Toyota за сегмента на компатните кросоувъри.