1. Owners
  2. Multimedia

НОВАТА МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА TOYOTA TOUCH 2

Модерни нововъведения за още по-приятни пътувания

Времената, когато пътуванията изискваха сериозна подготовка по отношение на пътни карти, музикални списъци, кабели и пари в брой отминаха отдавна. Бързо преминавайки напред към днешния дигитален свят, в който отделяме все по-малко време за тях и същевременно имаме достъп до повече информация, пред вас стоят новите, още по-усъвършенствани и интуитивни Toyota Touch 2 и Toyota Touch 2 & Go мултимедийни системи, които правят пътуванията още по-приятни. За да осигурим безпроблемни пътувания за години напред, предлагаме и 3-годишно безплатно обновяване и поддръжка на всички услуги на свързаност!

СЕГА С 3-ГОДИШНА БЕЗПЛАТНА ГРИЖА ЗА НАВИГАЦИЯ И СВЪРЗАНОСТ

С добавената стойност на 3-годишното безплатно обновяване и услуги на свързаност, вие може да се възползвате от обновявания и безплатна регистрация и ползване на услуги като TomTom трафик в реално време, предупреждение за камери за скорост*, бензиностанции, паркинги и информация за времето, както и Aupeo!, Aha и Twitter. Всичко това означава години наред безпроблемни пътувания.
Регистрацията и свързването към клиентския портал My Toyota е по-бърз и лесен. Сега регистрациите и свалянията на апликации могат да се случват директно от автомобила.

*Където законът позволява.

TOYOTA TOUCH® 2

Направете всяко пътуване истинско удоволствие

Модерната аудиосистема на Toyota Touch 2 позволява да се насладите на любимата си музика с наситено качество, изобразяване на обложката на албума, певеца и конкретната песен чрез Bluetooth или USB свързаност. В допълнение, музикалното озвучаване може да бъде навигирано лесно от тъч-скрийн екрана, който позволява богат избор между DAB станции, любими песни от CD или MP3, за да се насладите на цялостното мултимедийно изживяване.

Сега още по-лесна за употреба

Новата Toyota Touch 2 мултимедийна система предлага обновени менюта, които се управляват интуитивно посредством тъч-скрийн екрана. Тя осигурява достъп и визуализация на набор от информация, свързана с вашия автомобил. От преглед на данни от последните пътувания и настройките на климатичната система до настройване на серия от функции като заключване и светлини - всичко това ще направи вашите пътувания много по-удобни. Освен това, системата премахва стреса от паркиране с изобразяване на картината от камерата за обратно виждане.

TOYOTA TOUCH® 2 & GO

Навигационна система

Всички решения, от които имате нужда за вашите Европейски пътувания: усъвършенствани навигационни функции с 2D и 3D картографиране, услуги на свързаност в реално време и гама от апликации, достъпни от нови и лесни за употреба менюта. В движение може да се наслаждавате на Tom Tom информация за трафик в реално време, която ви предупреждава за задръствания и предлага алтернативни маршрути, избягвайки ненужни забавяния. С добавената сигурност от функцията за предупреждаване при наличие на камери за скорост*, може да се отпуснете в удобната седалка и да се насладите на дългото пътуване в спокойствие.
Новата функция Автоматична навигация (Auto Navigation) позволява да запазите до четири дестинации. Когато потеглите в предварително зададен времеви прозорец, вашата дестинация автоматично ще се активира, изобразявайки и актуална трафик информация.

*Където е позволено от закона.

Безпроблемна навигация

Точно както правите в работа или вкъщи, Google Street View в Toyota Touch 2 & Go изобразява картина от вашата текуща локация или въведена дестинация, както и предоставя актуална информация за времето и свободните места за паркиране. Освен това, приближавайки крайната дестинация, системата ще ви информира за броя паркоместа, намиращи се в близост до вас, което прави пътуването ви още по-удобно и спокойно.

Дръжте своя поглед върху пътя

Гласовото разпознаване вече може да се използва за пускане и управление на апликации, правейки тяхното използване елементарно и взаимовръзката с Apple Siri Eyes Free още по-лесно. С едно натискане на бутона за гласови команди осигурява достъп до Siri, а функцията Текст-към-звук (Text-to-speech) изчита SMS съобщения на глас, което означава, че вашето внимание остава изцяло върху пътя. В допълнение, можете да използвате Toyota online services чрез Wi-Fi свързаност посредством Hotspot устройството във вашия автомобил.

Toyota Motor Europe NV/SA ("TME") осигурява повече информация за системите Toyota Touch 2 и Toyota Touch 2 & Go, наричани по-долу за краткост "системите", съгласно най-актуалната информация, с която разполага. ТМЕ не поема ангажименти спрямо тази информация, нейната точност и свързаните с нея графики. Всички задължения на TME, независимо под каква форма, произтичащи от грешки или неточности в посочената информация, са изрично изключени по целия смисъл, позволен от закона. Доколкото е възможно, цялата информация в този уебсайт е вярна към момента на публикуването й. Моля, имайте предвид, че наличието на системата варира в зависимост от модел, ниво на оборудване и страна, в която се закупува. Допълнителна информация може да получите в най-близкия до вас дилър. Автоматичното сваляне на телефонния указател изисква вашият телефон да разполага с такава фунцкионалност. Онлайн услугите в автомобила изискват съвместим телефон с възможност за свързване. Таксуването за мобилни услуги е в зависимост от вашия договорен план. Цените могат да се различават, моля, проверете тази информация с вашия мобилен оператор. Изисква се регистрация в уебсайта на Toyota. Апликациите в автомобила могат да се свалят, активират и закупуват от клиентския портал на Toyota. Някоио от тях могат да бъдат таксувани. Функционалността Advanced Bluetooth изисква съвместим мобилен телефон. Наличието на Bluetooth-свързани услуги (като POI, например) зависи от съвместимостта с Bluetooth-оборудването на телефона (с DUN или PAN Bluetooth профил) с плана за трансфер на данни. Освен това се изисква и мобилен оператор, който позволява свързване (проверете условията на вашия мобилен оператор). Функцията Bluetooth SMS изисква Bluetooth MAP профил на вашия телефон. Toyota Motor Europe си запазва правото да прави промени по спецификациите и оборудването без предварително известие. Никаква част от настоящата публикация не може да се възпроизвежда без предварително писмено одобрение от Toyota Motor Europe.