1. Owners
  2. Connected Services

Винаги свързани

Приложение MyToyota

Новото приложение MyToyota предоставя набор от свързани услуги за вашата Toyota, предназначени да улеснят живота ви. Където и да отивате, когато използвате приложението на вашия смартфон, можете да комуникирате с автомобила си, за да планирате пътувания дистанционно от дома ви, да оптимизирате шофирането си, да регулирате от разстояние температурата в интериора на автомобила си и много други неща. Приложението MyToyota е създадено с идея за бъдещето, когато ще служи като основна точка за контакт между водача и автомобила.

Мултимедия

Насладете се на предимствата на бордовата система за навигация в реално времe Real Time Navigation, предупрежденията за наличие на камери за скорост, бензиностанции, както и POI (интересни места)* или свържете вашия смартфон с Apple CarPlay или Android Auto, за да възпроизвеждате музика и да използвате любимите си приложения за смартфон на дисплея на арматурното табло.

Личен сайт

Нашият личен сайт поставя всички малки неща, свързани с вашия автомобил, на едно място с лесни за използване функции, достъпни онлайн, когато пожелаете. Просто влезте, където и да сте, за да управлявате времето си за сервизно обслужване, да проверите онлайн ръководството за употреба или да актуализирате навигационните си карти. Така че, независимо колко нов или стар е вашият автомобил Toyota, ние ще ви помогнем да се грижите за него, за да можете да получите максималното. 
Открийте някои от функциите, които осигуряват спокойствие и допълнително удобство:

Дистанционно заключване/отключване

Блокирайте дистанционно отключени врати или дайте достъп на други хора до вашия автомобил.

Съвети за шофиране на хибрид

Научете как да извлечете максимума от вашия хибриден автомобил Toyota, да шофирате по-плавно в чисто електрически режим EV и да намалите разхода си на гориво с помощта на Hybrid Coaching.

Дистанционно управление на климата

Активирайте климатичната система на автомобила дистанционно от дома си или от където и да е другаде.

Анализ на шофирането

Извлечете данни за предишни пътувания, за да получите удобен анализ на стила на шофиране.

Споделете с автомобила (Share to Car)

Планирайте лесно следващото си пътуване и го изпратете директно към навигационната система на вашата Toyota с функцията Share to Car.

Проследяване на състоянието на поръчания автомобил **

Следете актуалното ниво на готовност на поръчания от вас автомобил и бъдете информирани за времето за доставката при вашия местен дилър на Toyota.

*Наличността на функциите и спецификациите на автомобила могат да варират според моделите и според пазара. Моля, консултирайте се с вашия местен дилър на Toyota и ръководството за употреба за допълнителна информация.

** Налично само в определени Европейски страни, за повече информация, се обърнете към вашия търговец на Toyota.

Научете как да използвате свързаните услуги

Тук можете да откриете всички ръководства и често задавани въпроси
Изтеглете всички ръководства от тук Вижте всички често задавани въпроси