1. New Cars
  2. Design

Уникален стил и присъствие

Toyota bZ4X съчетава елегантния и усъвършенстван външен вид на електрически автомобил с уверения SUV дизайн. Резултатът е иновативно електрическо превозно средство, което се справя по всички пътища, събирайки погледите, където и да отиде.

Отличен градски дизайн. Изключителни SUV възможности

bZ4X има емблематично присъствие с дизайн, подходящ за градски стил и производителност, готов за приключения на открито. Комбинирайки елегантната, усъвършенствана аеродинамика на BEV със здрава мощност, подобна на SUV, bZ4X предизвиква очакванията.

  • Характеризирани с определяща форма на чук, тънките фарове подчертават силната стойка на автомобила.
  • Значителните черни арки на колелата подчертават отличителността на SUV отстрани, изразявайки неограничена форма, която се възползва от голямото междуосие.
  • Ниската височина на покрива допринася за изключителната аеродинамика, като намалява съпротивлението на вятъра за забележително гладко шофиране.

Проектиран за всякакви пътувания

  • Панорамен таван

    Панорамният таван добавя към екстериора, като същевременно увеличава усещането за пространство в светлия и отворен интериор. Електрическият абажур подобрява ефекта на блокиране на светлината и предпазва от топлина, предизвикана от пряка слънчева светлина.