1. New Cars
  2. Connectivity

Винаги свързани, винаги в движение

С невероятна мултимедийна система, bZ4X използва Toyota Smart Connect за предоставяне на карта и информация за трафика в реално време, както и актуализации на пътя и наличност на паркомясто, винаги актуални чрез ефирна технология. Интелигентната пилотска кабина поддържа всичко в синхрон между вашия автомобил и смартфон. Създадено да улесни шофирането, приложението MyT на вашия смартфон отваря свят на свързаност.

Приложението MyT

Проверете нивото на батерията на колата си, насрочете зареждане и прегледайте данните за пътуването, както и дистанционно управлявайте автомобила си.
Научете повече Opens in new window

Безжично зареждане

Безжичното зареждане ви поддържа свързани, като осигурява място за съхранение на вашия смартфон и зареждане в движение. Прозрачен капак гарантира, че ще бъдете уведомени за всякакви известия, като ви държи в течение.

MyT Дистанционно заключване/отключване на вратите

Като изтеглите приложението MyT на вашия смартфон, заключвайте/отключвайте вратите на вашия bZ4X дистанционно без нужда от физически ключ.

Дистанционно управление на климатика

Предварително зададена температура и график за дистанционно климатизиране с приложението MyT, независимо от разстоянието между вас и вашия автомобил.