Напълно новият Highlander Hybrid
С голямо пространство и ниски емисии

Представяме ви напълно новия Highlander. Стилен и просторен, този изискан седемместен SUV разполага с нашата последна хибридна технология и интелигентно двойно предаване (AWD-i). Освен комфортното поведение, Highlander осигурява мощност, ефективност и гъвкавост за да гарантира че съотвества на нивото на най-активните начини на живот.

Новият SUV Highlander Hybrid влиза в продажба на повечето европейски пазари от началото на 2021 г.

интериор
Стил и пространство за всякакви случаи

Със своята мощна осанка и впечатляващи 20-цолови алуминиеви колела, Highlander съчетава изисканото излъчване на един градски SUV със солидната визия на офроуд автомобил. 
 
Като автентичен седемместен модел, Highlander осигурява просторно настаняване на третия ред и лесен достъп за двама възрастни в своя гъвкав интетиор. Сензор за размахване на крак осигурява достъп без ръце до големия 658-литров багажник – с възможност за разширяване до 1909 литра – гарантирайки, че винаги ще има пространство, когато се нуждаете от него.

поглед отзад
Несравним баланс между мощност и емисии

С интегрирането на четвъртото поколение хибридно задвижване, Highlander ви позволява да се насладите на ползите от един голям SUV без компромиси по отношение на разхода на гориво и емисиите.
 
А с мощността от 244 к.с. (по DIN) на своя балансиран 2,5-литров Hybrid Dynamic Force двигател, Highlander предлага водещо за класа съчетание от мощност и ефективност, с емисии на CO2 и разход на гориво от съответно 146 г/км и 6,6 л/100 км. С добавения контрол и безопасността на системата AWD-i стандартно, както и чевръстото, но комфортно поведение на пътя, Highlander осигурява удоволствие и сигурност за всяко едно от седемте места. 

Interior-v2
Голям при комфорта, висок при оборудването

Тихото, прецизно поведение на Highlander се допълва от истински премиум интериор, включващ качествена изработка, меки на докосване материали и високо ниво на оборудване и свързаност стандартно.
 
Сред интериорните акценти са предни седалки с вентилация, JBL audio с 11 говорителя* и 12,3” мултимедия със сензорен екран, навигация и смартфон интеграция чрез Apple CarPlay™ и Android Auto™. С цел предотвратяване и намаляване на последствията от инциденти, Highlander разполага с най-новия пакет Toyota Safety Sense, добавен към сигурността на head-up дисплея и дигиталното вътрешно огледало*.
 
*За определени нива на оборудване

Насладете се на вашето Highlander пътешествие

Регистрирайте се за бюлетин за Highlander и бъдете първите, които ще получават най-актуалните новини, ъпдейти и оферти.
Дръжте ме информиран

Още истории и новини от Toyota

Ние обичаме Toyota Hybrid Ние обичаме Toyota Hybrid Вече 20 години сме част от една революция - Хибридните автомобили! Присъединете се към 11 милиона обединени от стратта: Ние обичаме Toyota Hybrid. Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави и региони по целия свят. Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране.