Чисто новият Yaris

Когато кипиш от енергия, защо да спираш?

Това лято завесата ще се вдигне и ще разкрие нашият най-очакван модел: новият Yaris.
Трупайки 20-годишен опит в хибридната експертиза, както и свързваните с модела качество и иновативни технологии, стилният, динамичен и перфектно изваян Yaris, 4-то поколение, е създаден, за да донесе нова енергия на пътя.

Чисто новият Yaris е вече тук. Не го пропускай!

Защо да спираш да се забавляваш?


С подобрена самозарядна хибридна система, която е по-отзивчива, ефективна и рафинирана, и управление с изключителна прецизност и контрол, когато се нуждаеш от него, новият Yaris има енергията да те убеди, че си готов за всяко предизвикателство.

 

Защо да спираш да изглеждаш добре?


С привлекателни пропорции и спортна стойка новият Yaris превръща шофирането и паркирането в града в детска игра. Просторният интериор приютява иновативен дизайн и модерни технологии, за да постави водачът в сърцето на всяко пътешествие.

 

Защо да спираме да бъдем свързани?


От интелигентни системи за безопасност до луксозни характеристики, невиждани до момента в сегмента на компактните автомобили, като 10" Информационен дисплей на челното стъкло Head Up Display, новият Yaris e богато оборудван, за да направи твоят живот на пътя по-лесен, безопасен, а и по-добре свързан с външния свят.

 

Защо да спираш, като можеш да имаш всичко това?


Като лидери в хибридните технологии, ние усъвършенстваме самозарядната хибридна технология на Toyota, интегрирана в новия Yaris, от повече от 20 години. Днес, с повече от 14 милиона продадени хибридни автомобила в света, нашата отзивчива, ефективна и приятна за шофиране хибридна технология е вече дотъпна в редица отличителни модели, за да паснат на всеки начин на живот.

За да спираш? Продължавай да поддържаш енергията

Запиши се за нашия нов нюзлетър и бъди сред първите, които ще получат информация за новия Yaris.


Абонирай се за новини за Yaris

Още истории и новини от Toyota

Новият Yaris Cross Hybrid Новият Yaris Cross Hybrid Изцяло новият Yaris Cross в пълния си блясък. Отвеждащ Yaris до нови висоти, стилният Yaris Cross съчетава всички качества на нашия градски автомобил от следващо поколение с истински SUV. Подготви се за лятото Подготви се за лятото Вижте лятната оферта на Toyota за аксесоари Алонсо сяда в спортния хибрид на Toyota Алонсо сяда в спортния хибрид на Toyota Фернандо Алонсо e най-новото попълнение на Toyota Gazoo Racing за сезон 2018 Извън пределите на възможното: Toyota в WRC Извън пределите на възможното: Toyota в WRC След успеха през 2017, TOYOTA GAZOO Racing иска да надмине границите на възможното.