Новият Toyota C-HR
Времето на скучните изтече
Абонирай се за последните новини
Новият Toyota C-HR идва. И този път е много по-бърз.
Новият по-мощен хибриден двигател издига хибридното задвижване до следващо ниво, което да отговаря на привличащия погледите дизайн. С обогатен и обновен интериор и най-модерна свързаност, Новият Toyota C-HR е всичко друго, освен скучен.

ХИБРИД ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Новият 2.0-литров Dynamic Force двигател издига хибридното задвижване до Нови висоти. Ще се насладите на мигновено ускорение и изпреварване, както и на по-добър контрол и повече удоволствие от шофирането.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Решен в двутонален Cuore оранжев цвят, Новият Toyota C-HR няма как да бъде подминат. Отличителният му дизайн, LED светлините и алуминиевите колела съзадват един нов облик. А в инериора те очакват меки на докосване материи и черен пиано лак, за да се насладиш на високото качество на изработка.

ИНТЕЛИГЕНТНА СВЪРЗАНОСТ

Набор от полезни свързани услуги означава, че си свързан повече от всякога в Toyota C-HR. С Apple CarPlay и Android Auto можеш да управляваш мобилните си приложения директно на мултимедийния екран, докато мобилните приложения MyT правят пътуването ти безгрижно, безопасно и приятно.

ОСТАВИ ОБИКНОВЕНОТО ЗАД ГЪРБА СИ

Абонирай се, за да научаваш първи новините за Toyota C-HR

Абонирай ме