Toyota Hybrid в центъра на събитието

Автомобилно изложение Франкфурт 2015

Като едно от най-престижните международни автомобилни изложения в света, Автомобилния салон във Франкфурт е събитието, на което да разкриете своите нови и вълнуващи автомобили. На тазгодишното издание на салона, ние имаме какво да покажем и да се отличим от останалите участници.

Тази година Prius се завърна там където му е мястото: в светлината на прожекторите със своя изключителен и модерен дизайн, ефективност и естествено много технологични иновации; Новият RAV4 пише поредната си смела глава в историята си на създател на сегмента със своя вариант с хибридна технология; а прототипът C-HR Concept II предизвиква въображението – компактен кросоувър толкова дързък, уникален и привлекателен, че не сте в състояние да не му обърнете заслужено внимание.

Най-доброто току що стана по-добро

Prius пренаписа правилата на автомобилната индустрия още през 1997 година, а 2015 отбелязва друг важен момент в пионерската история на легендарния хибриден флагман на Toyota. Както първият автомобил, изграден върху иновативната ни нова платформа - TNGA (Новата глобална архитектура на Toyota) и представящ модерното четвърто поколение хибридна система за задвижване, новият Prius сега е още по-тих, по-отзивчив и предлага комфорт и забавление от шофирането.

/

Автомобилът емблема има непогрешима спортна осанка – по-ниска линия на тавана и предния капак, елегантни пропорции – които не само осигуряват на Prius впечатляваща естетика, но и гарантира изключителния за класа коефициент на въздушно съпротивление от cd 0.24.

Новата хибридна система следва концептуалната линия на модела и осигурява по-плавно и с повече мощ шофиране, по отзивчиво управление и асиситращи системи за управление от водача, функции които наистина помагат на Prius да продължи успешното си лидерство в хибридния сегмент на автомобилната индустрия.

/
RAV4 - Преосмисляне на иновациите

По подобен начин на Prius, за последните две десетилетия нашият автентичен компактен SUV - RAV4 - е истинско превъплащение на приключенския дух - и тази иновативна нова итерация със сигурност създава нови перспективи пред автомобилната индустрия във Франкфурт.

Изисканият дизайн на RAV4, пакетът от системи за безопаност и поредицата от иновативни функции със сигурност очертават ново и автентично, открояващо се присъствие на модела в SUV сегмента. Но това, което със сигурност откроява новия модел е представянето му и в хибриден вариант – технологията осигурява по-голяма мощност, по-ниски експлоатационни разходипо-ниски нива на отделените вредни емисии, което означава, че повече и повече хора ще се наслаждават на усещането да са навсякъде, което само RAV4 може да предложи.

Следващото голямо нещо

Няма съвършенно автомобилно изложение без да се представят решенията за бъдещото на автомобилната индустрия. Ето заще е изключително вълнуващо да хвърлим светлина върху новия прототип C-HR II Concept: една истински футуристична визия, която определено ще придобива все по-реални очертания.

/

Създаден, за да се хареса на всички търсещи "активния градски стил на живот", експресивната структура в стил диамант и мускулестата осанка на C-HR се запазват, но сега е представен вариант с 5 врати, нов сив цвят металик и по-подготвени за масово производство предница, задница и светлини.

Сега прототипът C-HR II не само показва част от очаквания сериен модел, но ни и предлага много по-реалистичен поглед към това, което ни очаква. Ако предназначението на представянето на прототипи на значими автомобилни изложения е да се съберат мнения за въздействието им и насоки за бъдещото развитие, то изглежда феновете дадоха зелена светлина за C-HR на автомобилното изложение във Франкфурт.

/
Safety Sense


Нашата визия за бъдещето на автомобилната индустрия е не само да предлагаме изтънчени и елегантни екстериорни и интериорни или технологични решения, но и безопасност, затова добавяме и две нови функции на системата ни за безопасност Toyota Safety Sense.

Adaptive Cruise Control използва радар с милиметрови вълни, за да регулира автоматично скоростта с цел гарантиране на безопасна дистанция с автомобилите пред нас и за да се намали стреса върху водача при дългите пътувания по магистралите.

В допълнение, сега е възможно ранното предупреждение за пешеходци да е част от системата за предотвратяване на сблъсък с функцията Идентифициране на пешеходци, която изплзва едновременно и милииметровия радар и камерата. Също така, предните светлини са оборудвани с са оборудвани с прожектор с близка до инфрачервената светлина за ранно установяване на пешеходци през тъмните часове на денонощието.