Yaris е SafetyBest 2020
автомобил

Безапелационен победител

Жури, състоящо се от 31 членове на AUTOBEST обяви за победител в категорията SAFETYBEST 2020 новия Yaris.

Журито на AUTOBEST присъди наградата SAFETYBEST 2020 на Toyota за стандартизирането на централната въздушна възглавница в новия Yaris. Това е първият автомобил в европейския B сегмент с разработена и монтирана централна въздушна възглавница между предните места. "Включването на тази жизненоважна част от предпазното оборудване в един от най-малките му автомобили продължава демократизацията на такава технология и също изигра решаваща роля в Yaris, постигнал високи резултати в последния тест на Euro NCAP. AUTOBEST създаде тази награда преди две десетилетия и беше едно от първите независими журита за автомобилни медии по света, оценявайки решаващото значение на безопасността за потребителите. Toyota изпълнява блестящо нашите критерии за победител тази година."

/

Наградата SAFETYBEST 2020 е поредното признание за хечбека на Toyota, Yaris 2020, който получи и 5 звезди за безопасност от EURONCAP по-рано през годината и отговори с още по-висок резултат на завишените критерии на организацията, благодарение на иновационните решения за активна безопасност Toyota Safety Sense и внедрените системи за пасивна безопасност, каквато е централната въздушна възглавница.

В България, Toyota Yaris се предлага в 18 модификации (нива на оборудване и моторизация) и 13 цвята, като централната въздушна възглавница и Toyota Safety Sense  системата за активна безопасност са включени стандартно в оборудването на всички варианти.

/

Абонирайте се за Yaris електронен бюлетин

Регистрирайте се за нашия електронен бюлетин за Yaris 2020 и първи ще получавате последните новини, актуализации и оферти.

Абонирай се сега!

Още истории и новини от Toyota

Нова мултимедийна система Toyota Touch 2 Нова мултимедийна система Toyota Touch 2 Новите, по-усъвършенствани и интуитивни мултимедийни системи Toyota Touch 2 и Toyota Touch 2 & Go са тук, за да направят вашето пътуване още по-приятно. Резервирай Онлайн час в сервизите на Toyota Резервирай Онлайн час в сервизите на Toyota Запазете час в сервизите в 4 лесни стъпки Подгответе себе си и своята Toyota за есента Подгответе себе си и своята Toyota за есента Всички сме се насладили на дългите безгрижни дни на лятото с пълни със светлина и яснота дни, но с настъпването на есента, часовете дневна светлина намаляват със скорост по-голяма от тази, която сме готови да приемем. И сякаш изведнъж разбираме, че денят ни започва и свършва по тъмно. Светът на Toyota Safety Светът на Toyota Safety Житейският път е дълъг, непредвидим и удивителен, а Toyota иска да ви преведе от едно приключение в друго сигурно и безопасно.
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.