Yaris е SafetyBest 2020
автомобил

Безапелационен победител

Жури, състоящо се от 31 членове на AUTOBEST обяви за победител в категорията SAFETYBEST 2020 новия Yaris.

Журито на AUTOBEST присъди наградата SAFETYBEST 2020 на Toyota за стандартизирането на централната въздушна възглавница в новия Yaris. Това е първият автомобил в европейския B сегмент с разработена и монтирана централна въздушна възглавница между предните места. "Включването на тази жизненоважна част от предпазното оборудване в един от най-малките му автомобили продължава демократизацията на такава технология и също изигра решаваща роля в Yaris, постигнал високи резултати в последния тест на Euro NCAP. AUTOBEST създаде тази награда преди две десетилетия и беше едно от първите независими журита за автомобилни медии по света, оценявайки решаващото значение на безопасността за потребителите. Toyota изпълнява блестящо нашите критерии за победител тази година."

След тестове на AutoBest, хечбек автомобила Toyota Yaris спечели наградата SAFTYBEST

Наградата SAFETYBEST 2020 е поредното признание за хечбека на Toyota, Yaris 2020, който получи и 5 звезди за безопасност от EURONCAP по-рано през годината и отговори с още по-висок резултат на завишените критерии на организацията, благодарение на иновационните решения за активна безопасност Toyota Safety Sense и внедрените системи за пасивна безопасност, каквато е централната въздушна възглавница.

В България, Toyota Yaris се предлага в 18 модификации (нива на оборудване и моторизация) и 13 цвята, като централната въздушна възглавница и Toyota Safety Sense  системата за активна безопасност са включени стандартно в оборудването на всички варианти.

Централната въздушна възглавница превръща хечбека Toyota Yaris в най-сигурния автомобил в B сегмента
Електронен бюлетин за Toyota Yaris

С нашия бюлетин винаги сте добре информирани за новини, актуални предложения и промоции за новия Toyota Yaris.
Препоръчваме Ви да се абонирате сега за новините за Yaris, за да сте информирани преди всички.

Можете да прекратите своя абонамент по всяко време.

Абонирай се за новини за новия хечбек автомобил бензин и хибрид Toyota Yaris
Електронен бюлетин за Toyota Yaris Cross
Абонирай се за бюлетина с новини за градския кросовър автомобили Toyota Yaris Cross очаквате скоро на българския пазар

Toyota Yaris Cross скоро ще направи своята премиера на пазара в България. Абонирайте се сега за нашия бюлетин и се информирайте преди всички за новостите в модела и очакваната дата на премиерата в България.
Препоръчваме Ви да се абонирате сега за новините за Yaris Cross, за да сте информирани преди всички.

Можете да прекратите своя абонамент по всяко време.

Още истории и новини от Toyota

Извън пределите на възможното: Toyota в WRC Извън пределите на възможното: Toyota в WRC След успеха през 2017, TOYOTA GAZOO Racing иска да надмине границите на възможното. Toyota  Safety Sense получи наградата ‘SAFETYBEST’ Toyota Safety Sense получи наградата ‘SAFETYBEST’ Жури, състоящо се от 31 членове на AUTOBEST връчи на Toyota наградата SAFETYBEST 2017 за системата Toyota Safety Sense. Нова мултимедийна система Toyota Touch 2 Нова мултимедийна система Toyota Touch 2 Новите, по-усъвършенствани и интуитивни мултимедийни системи Toyota Touch 2 и Toyota Touch 2 & Go са тук, за да направят вашето пътуване още по-приятно. Резервирай Онлайн час в сервизите на Toyota Резервирай Онлайн час в сервизите на Toyota Запазете час в сервизите в 4 лесни стъпки