Актуална информация

Клиентите са наш приоритет.
Свържете се с нас.

Безопасността, сигурността и мобилността на нашите клиенти, служители и партньори винаги сa били приоритет за всеки от нас в Toyota. Наша цел е да оправдаваме доверието на своите клиенти и затова намираме за важно да ви информираме за следните въпроси.

С въвеждането на извънредно положение в Република България, и определените от здравните власти противоепидемични мерки, Тойота Балканс ЕООД и оторизираните официални сервизи на Toyota в страната предприехме необходимите мерки за дезинфекция, превенция и опазване здраветo на клиентите, служителите и партньорите ни при посещение в автосалоните и сервизите ни.

Автосалоните и сервизните приемни на Toyota в страната продължават своята дейност, като осъзнавайки своята отговорност към здравето на нацията, сме въвели стриктни процеси, в съответствие с препоръките на здравните власти, за да се осигури безопасността и здравето на клиентите и служителите.

За да осигурим максимално спазване на епидемиологичните мерки на здравните власти, Ви препоръчваме:

При нужда от сервизна услуга в оторизиран Toyota сервиз:

При нужда от сервизна услуга, предварително запазете своя час в оторизирания сервиз на Toyota по телефон или чрез системата ни за онлайн резервации

При нужда от безопасно посещение в автосалон на Toyota

Въпреки, че всички наши автосалони са отворени, ние напълно разбираме, че в създалата се обстановка, не всеки желае и може да ни посети. Свържете се с наш търговец и ще ви бъде предоставена детайлна информация за автомобила, от който се интересувате чрез телефон, видео връзка или електронна поща. Можем да ви предоставим и допълнителни изображения и видео-материали, ако се интересувате от конкретен автомобил. Нашите търговци с удоволствие ще ви помогнат при продажбата на автомобил, включително и ако търсите автомобил за корпоративни нужди.
Свържете се с търговец по телефон или ни изпратете запитване чрез формата за контакт:

Създайте своя нов автомобил първо в сайта ни


Ако желаете, преди да поискате оферта за конкретен автомобил, можете да се възползвате от конфигуратора на автомобили в сайта ни. Завършете своята конфигурация до последната стъпка и изпратете създадения от Вас автомобил до търговец на Toyota, който в разумен срок ще Ви предложи конкретна оферта.

Покупка на автомобил на лизинг


Ако желаете да закупите автомобил с лизингов план, можете да създадете различни лизингови симулации с нашия лизингов симулатор, които да ви дадат представа за приблизителните плащания по избрания от Вас начин на финансиране покупката на нов автомобил Toyota. Изпратете избрания от Вас лизингов план до оторизиран търговец на Toyota, за да ви изпрати обратно детайлна лизингова калкулация.

Допълнителни въпроси и информация

В случай, че имате допълнителни въпроси или не можете да откриете информацията на нашия сайт, бихте могли да се свържете с отдел „Клиентски програми“ на Тойота Балканс на електронен адрес: toyota@contact.toyota.bg, през Messenger на нашия сайт в часовете от 9.00 до 17.30 в работни дни или като се свържете с нас чрез формата ни за контакт по-долу.

Още истории и новини от Toyota

Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране. Toyota АА: Оттам започна всичко Toyota АА: Оттам започна всичко Научи повече за Toyoda AA, първият пътнически сериен автомобил на Toyota и единствения оригинал, който съществува днес. Toyota увеличава плана си за производството на водородния Mirai Toyota увеличава плана си за производството на водородния Mirai За първия месец от старта на продажбите на автомобила са направени над 1500 поръчки, което накара компанията да увеличи производствените си планове за седанът с горивни клетки. Toyota Plus - Употребявани автомобили Toyota Plus - Употребявани автомобили Сертифицирани автомобили втора ръка
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.