Актуална информация

Клиентите са наш приоритет.
Свържете се с нас.

Безопасността, сигурността и мобилността на нашите клиенти, служители и партньори винаги сa били приоритет за всеки от нас в Toyota. Наша цел е да оправдаваме доверието на своите клиенти и затова намираме за важно да ви информираме за следните въпроси.

С въвеждането на извънредно положение в Република България, и определените от здравните власти противоепидемични мерки, Тойота Балканс ЕООД и оторизираните официални сервизи на Toyota в страната предприехме необходимите мерки за дезинфекция, превенция и опазване здраветo на клиентите, служителите и партньорите ни при посещение в автосалоните и сервизите ни.

Автосалоните и сервизните приемни на Toyota в страната продължават своята дейност, като осъзнавайки своята отговорност към здравето на нацията, сме въвели стриктни процеси, в съответствие с препоръките на здравните власти, за да се осигури безопасността и здравето на клиентите и служителите.

За да осигурим максимално спазване на епидемиологичните мерки на здравните власти, Ви препоръчваме:

При нужда от сервизна услуга в оторизиран Toyota сервиз:

При нужда от сервизна услуга, предварително запазете своя час в оторизирания сервиз на Toyota по телефон или чрез системата ни за онлайн резервации

При нужда от безопасно посещение в автосалон на Toyota

Въпреки, че всички наши автосалони са отворени, ние напълно разбираме, че в създалата се обстановка, не всеки желае и може да ни посети. Свържете се с наш търговец и ще ви бъде предоставена детайлна информация за автомобила, от който се интересувате чрез телефон, видео връзка или електронна поща. Можем да ви предоставим и допълнителни изображения и видео-материали, ако се интересувате от конкретен автомобил. Нашите търговци с удоволствие ще ви помогнат при продажбата на автомобил, включително и ако търсите автомобил за корпоративни нужди.
Свържете се с търговец по телефон или ни изпратете запитване чрез формата за контакт:

Създайте своя нов автомобил първо в сайта ни


Ако желаете, преди да поискате оферта за конкретен автомобил, можете да се възползвате от конфигуратора на автомобили в сайта ни. Завършете своята конфигурация до последната стъпка и изпратете създадения от Вас автомобил до търговец на Toyota, който в разумен срок ще Ви предложи конкретна оферта.

Покупка на автомобил на лизинг


Ако желаете да закупите автомобил с лизингов план, можете да създадете различни лизингови симулации с нашия лизингов симулатор, които да ви дадат представа за приблизителните плащания по избрания от Вас начин на финансиране покупката на нов автомобил Toyota. Изпратете избрания от Вас лизингов план до оторизиран търговец на Toyota, за да ви изпрати обратно детайлна лизингова калкулация.

Допълнителни въпроси и информация

В случай, че имате допълнителни въпроси или не можете да откриете информацията на нашия сайт, бихте могли да се свържете с отдел „Клиентски програми“ на Тойота Балканс на електронен адрес: toyota@contact.toyota.bg, през Messenger на нашия сайт в часовете от 9.00 до 17.30 в работни дни или като се свържете с нас чрез формата ни за контакт по-долу.

Още истории и новини от Toyota

Toyota представя Целеустремените - Историята на Бернхард тен Бринке Toyota представя Целеустремените - Историята на Бернхард тен Бринке Като автомобилен състезателен пилот и предприемач той винаги залага всичко. Работейки усилено по пътя към съвършенството, преодолявайики трудности и напълно доверявайки се екипа и оборудването. И преди всичко останало е страстта му. Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Как да революционизираме настоящата хранителна система, за да променим начина, по който хората се отнасят към храната си? С амбиция и страст Пол Фабрега се опитва да разработи и достави решения чрез движението за градското земеделие в Хонконг. Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Дамалес Мукака е медицинска сестра в неправителствената организация Marie Stopes в Замбия. Заедно с екипа си тя се стреми да даде права на жените в цялата страна, да им помогне да изберат своя собствен път и да ги вдъхнови да постигнат мечтите си. Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн С революционен подход и огромна амбиция Саманта Пейн и екипът в Open Bionics променят животи, като създават уникални, усъвършенствани и достъпни бионични крайници, които дават нови възможности на хората с увреждания.