Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

За трети пореден път Toyota оглавява AutoBild Quality Report

AutoBild отново посочи Toyota за най-надежден автомобилен производител

08/12/2014 Кьолн, Германия. В своя годишен доклад за качество, Германското автомобилно издание AutoBild отново посочи Toyota за най-надежден автомобилен производител с впечатляващ общ резултат , далеч пред своите конкуренти. Toyota доказано е най-надеждния производител сред 20 най-продавани автомобилни модела в Германия.

Изключително сме щастливи с първото място в годишния доклад за качество на AutoBild за 2014. За трета поредна година Toyota оглавява класацията за качество на водещата медия в Германия, и то с гръмка победа. С впечатляващ общ резултат Toyota оглави класацията с убедителна преднина пред конкурентите си, като за пореден път доказа, че е най-надеждната автомобилна марка от двадесетте най-продавани марки в Германия.

Основните причини за победата бяха резултатите от доклада на TÜV за 2014: http://blog.toyota.eu/ и множеството тестове за издръжливост, които AutoBild независимо проведе с различни модели на Toyota.

Други фактори, взети под внимание за крайната оценка, бяха: добро провеждане на сервизни кампании, данни от проверки в сервизи и дори писма от читатели до медията. По всички тези показатели Toyota неизменно зае първото място!

За да посочи Toyota, като най надежден производител, AutoBild подложиха различни модели на Toyota на 100 000 км. тестове за издържливост и резултатите демонстрираха постоянна надеждност. Хибридните автомобили на Toyota отново доказаха изключителната си надеждност, Prius завърши с най-висок възможен резултат тест от 200000 км. Още едно признание за изключителната надеждност на хибридната технология на компанията.

За тринадесети път Toyota завоюва Топ 10, а за осми път Топ 5 в сегмента на по-старите автомобили.

Докладът за качество на AutoBild бе издаден под №50 и може да бъде открит на: http://www.autobild.de

Принос за оглавяване на елитната класация е и резултатът на Toyota в наскоро публикувания доклад на германската агенция за технически прегледи TÜV за Германия. TÜV експертно исзследва почти всеки компонент на използвания автомобил, чрез високотехнологично оборудване –тестът е толкова стриктен, че всеки пети прегледан автомобил в Германия се проваля.

Резултатите от всеки тест - почти осем милиона за година – се обобщават в доклад на TÜV, който класира автомобилите в низходящ ред най-качествения към тези с най-много дефекти, според процента на неиздържалите теста автомобили от първия път.

На всички наши клиенти, които обичат автомобилите ни и са изпратили своите ревюта на AutoBild: Herzlichen Dank!

За трети пореден път Toyota оглавява AutoBild Quality Report

Още истории и новини от Toyota