1. Stock Cars
  2. Corolla HB Stock cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

СЕГА С БЪРЗА ДОСТАВКА НА НАЙ-НОВИЯ ЕЛЕКТРИФИЦИРАН ХИБРИД ОТ TOYOTA

5-ТО ПОКОЛЕНИЕ ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Освежаващо модерна до последния детайл, стилната Corolla хечбек излъчва качество с всеки свой детайл. Изпълнена с авангардни технологични решения, новата Corolla хечбек Hybrid прави пътуванията от ежедневието и ваканциите предвидими и лесни. Toyota Smart Connect и пакет от дистанционни услуги ви осигуряват достъпен комфорт и удобство. С помощта на новия 12.3-инчов изцяло дигитален кокпит, дистанционните услуги и още множество възможности за свързаност е време да изпреварите останалите.

                  ВИЖТЕ СЕГА АВТОМОБИЛИТЕ С БЪРЗА ДОСТАВКА COROLLA ХЕЧБЕК HYBRID

*Офертата от 297 лв. на месец е за Corolla седан 1.8 хибрид, e-CVT, ниво Comfort, при следните условия:

  • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца
  • Цена на автомобила с бял цвят, неметалик: 50 950 лв. с ДДС
  • Финансирана сума: 35 735.00 лв. с ДДС
  • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 16 740.16 лв. с ДДС

Важи за бизнес клиенти.

След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

  • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
  • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и САМО за договори за покупка на обявените налични автомобили, сключени след 01.08.2023г. в оторизираните представителства на TOYOTA на територията на България. За повече информация относно кампанията се свържете с наш оторизиран представител.

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA.

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.