1. Stock Cars
 2. C-HR-HYBRID
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Само сега TOYOTA C-HR Hybrid 2.0l, 184 к.с. с ексклузивен бонус от 8 400 лв.

Съвършено електрифицирано изживяване с Toyota C-HR Hybrid. Насладете се на шофирането и бъдете необикновени. Завладяващ дизайн, динамично управление и повече хибридна мощ с двулитровия двигател със 184 к.с. превръщат всеки момент от вашето пътуване в удоволствие. Бъдете спокойни и сигурни с усъвършенстваните системи за активна безопасност Toyota Safety Sense и 10 годишната гаранция с Toyota Relax.

НАЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ

 • C-HR 2.0 HYB E-CVT Club Bitone

   Количество:  7 бр

  Toyota icon Цвят:  2VU (Сребристо/черен покрив)

  Стара цена:  

  72 480 лв.

  Нова цена:

  64 021 лв.

  • Мултимедийна система Toyota Smart Connect с 8" дисплей
  • Задна цветна камера за подпомагане на паркирането и предни и задни интелигентни паркинг сензори
  • Система за следене на напречен трафик при движение на заден ход (RCTA, Rear Cross Traffic Alert)
  • Система за следене на мъртвата точка с индикация в страничните огледала (BSM, Blind Spot Monitor)
  • Двуцветно изпълнение

ЗАБЕЛЕЖКА:

Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и САМО за договори за покупка на автомобил, сключени след 01.07.2023г. в оторизираните представителства на TOYOTA на територията на България. За повече информация относно кампанията се свържете с наш оторизиран представител.

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA.

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.