Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Гаранция

Гаранционни условия на автомобили Toyota

Нашите автомобили са създадени да отговарят и на най-високите стандарти, въпреки това, за да гарантираме спокойствието на нашите клиенти, ние предлагаме пет години пълна гаранция на механичните компоненти (с изключение на консумативите) и 12 години анти-корозия (не важи за търговски превозни средства ).

Характеристики на продукта

Пълна

Гаранцията покрива всички производствени или монтажни дефекти проявени при нормална употреба на автомобила за период от 6 години или 200 000 км, което от двете се случи първо, без ограничение в пробега за първата година (валидно само в Пан-европейски страни).


Повърхностна ръжда и боя

Повърхностна ръжда и дефекти на боята, появяващи се, върху който и да е от боядисани елементи на купето, дължащи се на повреда на материала или изработката, са покрити от гаранция в продължение на 3 години независимо от пробега.

Перфорация от корозия

Гаранцията осигурява покритие от 12 години, независимо от пробега на автомобила срещу перфорация на купето от корозия (напр.: каквито и да е перфорации отвътре навън), дължащи се на корозия, поради некачествена изработка или материал.

Допълнителна информация

-Оригиналните аксесоари също имат три години гаранция, ако са закупени и монтирани при продажбата на автомобила.

-Стандартната гаранция се прехвърля на всеки друг бъдещ собственик в рамките на гаранционния период на автомобила.

Условия
  • Превозното средство трябва да се поддържа в съответствие със спецификациите и инструкциите на производителя, както е посочено в ръководството на потребителя. Неспазването на това може да обезсили гаранцията на засегнатите елементи.
  • Собственикът е отговорен за поддържане на всички необходими данни, за да докаже, че е било извършено такова техническо обслужване.
  • В случай на дефекти, изискващи гаранционен сервиз, собственикът е длъжен да предостави превозното средство на оторизиран Toyota сервиз възможно най-бързо. По този начин се предотвратява допълнителното разрастване на дефекта и необходимостта от по-мащабни ремонтни дейности от първоначалните.

Още истории и новини от Toyota

Открийте новия Toyota Mirai Открийте новия Toyota Mirai Новият Toyota Mirai се откроява елегантен и динамичен силует. Привлекателният дизайн хармонично интегрира иновативни технологии. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.