Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Гаранция

Гаранционни условия на автомобили Toyota

Нашите автомобили са създадени да отговарят и на най-високите стандарти, въпреки това, за да гарантираме спокойствието на нашите клиенти, ние предлагаме пет години пълна гаранция на механичните компоненти (с изключение на консумативите) и 12 години анти-корозия (не важи за търговски превозни средства ).

Характеристики на продукта

Пълна

Гаранцията покрива всички производствени или монтажни дефекти проявени при нормална употреба на автомобила за период от 6 години или 200 000 км, което от двете се случи първо, без ограничение в пробега за първата година (валидно само в Пан-европейски страни).


Повърхностна ръжда и боя

Повърхностна ръжда и дефекти на боята, появяващи се, върху който и да е от боядисани елементи на купето, дължащи се на повреда на материала или изработката, са покрити от гаранция в продължение на 3 години независимо от пробега.

Перфорация от корозия

Гаранцията осигурява покритие от 12 години, независимо от пробега на автомобила срещу перфорация на купето от корозия (напр.: каквито и да е перфорации отвътре навън), дължащи се на корозия, поради некачествена изработка или материал.

Допълнителна информация

-Оригиналните аксесоари също имат три години гаранция, ако са закупени и монтирани при продажбата на автомобила.

-Стандартната гаранция се прехвърля на всеки друг бъдещ собственик в рамките на гаранционния период на автомобила.

Условия
  • Превозното средство трябва да се поддържа в съответствие със спецификациите и инструкциите на производителя, както е посочено в ръководството на потребителя. Неспазването на това може да обезсили гаранцията на засегнатите елементи.
  • Собственикът е отговорен за поддържане на всички необходими данни, за да докаже, че е било извършено такова техническо обслужване.
  • В случай на дефекти, изискващи гаранционен сервиз, собственикът е длъжен да предостави превозното средство на оторизиран Toyota сервиз възможно най-бързо. По този начин се предотвратява допълнителното разрастване на дефекта и необходимостта от по-мащабни ремонтни дейности от първоначалните.

Още истории и новини от Toyota

10 милиона продадениToyota RAV4 10 милиона продадениToyota RAV4 Емблематичният Toyota RAV4 достигна 10 милиона продажби за 26 години и 5 поколения от своето появяване. Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Ние от Toyota скромно обявяваме впечатляващото постижение - 10 милиона реализирани продажби на модела Land Cruiser в световен мащаб. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.