Нашето обещание за обслужването

Отлично качество и високи стандарти на сервизирането в Toyota


Представяме Ви нашето обещание и посветеност на качественото сервизно обслужване в съответствие с изискванията и стандартите за сервизи на Toyota.

При сервизиране на своя Toyota автомобил в нашите сервизи, Ви получавате най-добротото клиентско облужване от нашите сертифицирани Toyota служители, оригинални резервни части Toyota и прозрачност при разходите по Вашия автомобил. Надяваме се, че с удобните ни услуги за Visual Health Check проверка и обслужване докато чакате, ще се чувствате толкова доволни, колкото и в деня на покупката на своята Toyota.

Прозрачност на цените

Предлагаме Ви цени на обслужването, които са адаптирани към нуждите на всеки клиент, независимо от възрастта на автомобила.

Toyota сертифицирани служители

Тoyota познава Вашия автомобил по-добре от всеки друг - ние сме го проектирали и произвели, а и имаме специално обучени и сертифицирани служители, които да се погрижат за него. Може да имате доверие, че Вашият най-близък Toyota дилър ще Ви осигури безпроблемно и ефикасно обслужване според одобрените от Toyota процедури и стандарти.

Toyota оригинални резервни части

Ние Ви предлагаме изцяло висококачествени оригинални резервни части Toyota. Всяка от тях е изработена специално за автомобилите на Toyota съобразно най-високите стандарти за качество. Така осигурявате дълготрайна стойност и пазите своята инвестиция. Когато автомобилът Ви е поддържан от експертите на Toyota, ще се поддържа висока и неговата пазарна цена.

Обслужване докато чакате

Фокусирани сме върху това да осигурим отлично клиентско обслужване, което ще върне автомобилите на нашите клиенти обратно на пътя възможно най-бързо.  

Безплатен визуален преглед за състоянието на автомобила

Искаме да заслужим доверието и да подсигурим безопасността на клиентите си чрез нашите доказани експертност и отлично качество на продуктите и услугите.

Спокойствие

Нашите автомобили са създадени да отговарят на най-високите стандарти. Въпреки това, за да гарантираме спокойствието на своите клиенти, ние предлагаме пет години пълна гаранция на механичните компоненти (с изключение на консумативите) и 12 години анти-корозия (не важи за търговски превозни средства).

Още истории и новини от Toyota

10 милиона продадениToyota RAV4 10 милиона продадениToyota RAV4 Емблематичният Toyota RAV4 достигна 10 милиона продажби за 26 години и 5 поколения от своето появяване. Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Ние от Toyota скромно обявяваме впечатляващото постижение - 10 милиона реализирани продажби на модела Land Cruiser в световен мащаб. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.