Нашето обещание за обслужването

Отлично качество и високи стандарти на сервизирането в Toyota


Представяме Ви нашето обещание и посветеност на качественото сервизно обслужване в съответствие с изискванията и стандартите за сервизи на Toyota.

При сервизиране на своя Toyota автомобил в нашите сервизи, Ви получавате най-добротото клиентско облужване от нашите сертифицирани Toyota служители, оригинални резервни части Toyota и прозрачност при разходите по Вашия автомобил. Надяваме се, че с удобните ни услуги за Visual Health Check проверка и обслужване докато чакате, ще се чувствате толкова доволни, колкото и в деня на покупката на своята Toyota.

Прозрачност на цените

Предлагаме Ви цени на обслужването, които са адаптирани към нуждите на всеки клиент, независимо от възрастта на автомобила.

Toyota сертифицирани служители

Тoyota познава Вашия автомобил по-добре от всеки друг - ние сме го проектирали и произвели, а и имаме специално обучени и сертифицирани служители, които да се погрижат за него. Може да имате доверие, че Вашият най-близък Toyota дилър ще Ви осигури безпроблемно и ефикасно обслужване според одобрените от Toyota процедури и стандарти.

Toyota оригинални резервни части

Ние Ви предлагаме изцяло висококачествени оригинални резервни части Toyota. Всяка от тях е изработена специално за автомобилите на Toyota съобразно най-високите стандарти за качество. Така осигурявате дълготрайна стойност и пазите своята инвестиция. Когато автомобилът Ви е поддържан от експертите на Toyota, ще се поддържа висока и неговата пазарна цена.

Обслужване докато чакате

Фокусирани сме върху това да осигурим отлично клиентско обслужване, което ще върне автомобилите на нашите клиенти обратно на пътя възможно най-бързо.  

Безплатен визуален преглед за състоянието на автомобила

Искаме да заслужим доверието и да подсигурим безопасността на клиентите си чрез нашите доказани експертност и отлично качество на продуктите и услугите.

Спокойствие

Нашите автомобили са създадени да отговарят на най-високите стандарти. Въпреки това, за да гарантираме спокойствието на своите клиенти, ние предлагаме пет години пълна гаранция на механичните компоненти (с изключение на консумативите) и 12 години анти-корозия (не важи за търговски превозни средства).

Още истории и новини от Toyota

Открийте новия Toyota Mirai Открийте новия Toyota Mirai Новият Toyota Mirai се откроява елегантен и динамичен силует. Привлекателният дизайн хармонично интегрира иновативни технологии. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.