Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Спокойствие за Вас

и хибридния Ви автомобил

Повече от 8 милиона хибридни автомобила Toyota са били закупени в света от старта на хибридната ни технология преди 17 години. Днес усъвършенстваните поколения на технологията са налични в любими модели като Yaris, Auris, популярния Prius. За да подкрепим това, ние разширихме иновацията до мрежата ни от търговци, за да може всеки водач на Toyota Hybrid да е уверен в нашия специализиран следпродажбен сервиз на хибридни автомобили.

Програмата на Toyota за Обслужване на Вашия хибриден автомобил

Toyota се ангажира с гарантирането на пълно клинетско удовлетворение. Затова нашите иновативни хибридни автомобили получават и също толкова модерно и иновативно сервизно обслужване. Независимо от това дали сте си закупили хибриден автомобил от скоро или сте собственик на хибрид отдавна, програмата на Toyota за обслужване на хибрида Ви дава спокойствието, че сервиза на Вашия автомобил отговаря на най-високите стандарти за качество.

Програмата на Toyota за обслужване на хибридни автомобили има два основни компонента: проверка на състоянието на хибрида и удължена грижа за батерията на хибрида.

Проверка на състоянието на Вашия хибрид

Tова е ежегоден сервиз, който се поддържа от сертифицирани Toyota механици на хибриди. Те използват иновативни и специфични уреди и компютри, за да подложат цялата хибридна система на тест, който да позволи правилното диагностиране. Нищо не се оставя на случайността. Ние инспектираме, измерваме и анализираме всеки елемент на хибридната система.

Стъпка 1. Диагностичен тест на хибрида
Стъпка 2. Проверка на състоянието на батерията.
Стъпка 3. Проверка на изолацията на батерията.
Стъпка 4. Проверка на допълнителните батерии и тяхното зареждане.
Стъпка 5. Проверка на системата за охлаждане.

В края на процеса, Вашият Toyota механик на хибриди, ще Ви представи детайлен доклад за състоянието на Вашия автомобил и ще коментира резултатите с Вас.

Удължена грижа за батерията на хибрида

Хибридните автомобили на Toyota се предлага по правило с 3 +2 години гаранция (за самия автомобил) и 5 години гаранция (за хибридните компоненти). Когато Вашия автомобил надхвърли първите 5 години, може да се абонирате за удължената гаранция на Toyota за хибридната батерия. Тя може да се подновява ежегодишно до 10-тата година от регистрацията на Вашата автомобил.

Мислете хибридно, попитайте Toyota

Вашият най-близък дилър на Toyota е експертът за обслужване и подръжка на хибрида, за ежегодната проверка на качеството на хибрида и за удължената гаранция на батерията на хибрида. Дори има цял спектър специализирани аксесоарии за хибрида! Каквото и да Ви трябва, говорете с Вашия най-близък Toyota дилър, за да сте напълно спокойни за състоянието на Вашия хибрид.

Научете повече за програмата за обслужване на Вашия хибриден автомобил

Още истории и новини от Toyota

Открийте новия Toyota Mirai Открийте новия Toyota Mirai Новият Toyota Mirai се откроява елегантен и динамичен силует. Привлекателният дизайн хармонично интегрира иновативни технологии. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.