Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Спокойствие за Вас

и хибридния Ви автомобил

Повече от 8 милиона хибридни автомобила Toyota са били закупени в света от старта на хибридната ни технология преди 17 години. Днес усъвършенстваните поколения на технологията са налични в любими модели като Yaris, Auris, популярния Prius. За да подкрепим това, ние разширихме иновацията до мрежата ни от търговци, за да може всеки водач на Toyota Hybrid да е уверен в нашия специализиран следпродажбен сервиз на хибридни автомобили.

Програмата на Toyota за Обслужване на Вашия хибриден автомобил

Toyota се ангажира с гарантирането на пълно клинетско удовлетворение. Затова нашите иновативни хибридни автомобили получават и също толкова модерно и иновативно сервизно обслужване. Независимо от това дали сте си закупили хибриден автомобил от скоро или сте собственик на хибрид отдавна, програмата на Toyota за обслужване на хибрида Ви дава спокойствието, че сервиза на Вашия автомобил отговаря на най-високите стандарти за качество.

Програмата на Toyota за обслужване на хибридни автомобили има два основни компонента: проверка на състоянието на хибрида и удължена грижа за батерията на хибрида.

Проверка на състоянието на Вашия хибрид

Tова е ежегоден сервиз, който се поддържа от сертифицирани Toyota механици на хибриди. Те използват иновативни и специфични уреди и компютри, за да подложат цялата хибридна система на тест, който да позволи правилното диагностиране. Нищо не се оставя на случайността. Ние инспектираме, измерваме и анализираме всеки елемент на хибридната система.

Стъпка 1. Диагностичен тест на хибрида
Стъпка 2. Проверка на състоянието на батерията.
Стъпка 3. Проверка на изолацията на батерията.
Стъпка 4. Проверка на допълнителните батерии и тяхното зареждане.
Стъпка 5. Проверка на системата за охлаждане.

В края на процеса, Вашият Toyota механик на хибриди, ще Ви представи детайлен доклад за състоянието на Вашия автомобил и ще коментира резултатите с Вас.

Удължена грижа за батерията на хибрида

Хибридните автомобили на Toyota се предлага по правило с 3 +2 години гаранция (за самия автомобил) и 5 години гаранция (за хибридните компоненти). Когато Вашия автомобил надхвърли първите 5 години, може да се абонирате за удължената гаранция на Toyota за хибридната батерия. Тя може да се подновява ежегодишно до 10-тата година от регистрацията на Вашата автомобил.

Мислете хибридно, попитайте Toyota

Вашият най-близък дилър на Toyota е експертът за обслужване и подръжка на хибрида, за ежегодната проверка на качеството на хибрида и за удължената гаранция на батерията на хибрида. Дори има цял спектър специализирани аксесоарии за хибрида! Каквото и да Ви трябва, говорете с Вашия най-близък Toyota дилър, за да сте напълно спокойни за състоянието на Вашия хибрид.

Научете повече за програмата за обслужване на Вашия хибриден автомобил

Още истории и новини от Toyota

Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Ние от Toyota скромно обявяваме впечатляващото постижение - 10 милиона реализирани продажби на модела Land Cruiser в световен мащаб. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin 9 съвета за успешно лятно пътуване 9 съвета за успешно лятно пътуване Вижте съвети ни за подготовката на вашия автомобила за лятото и летните пътешествия.
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.