Оригинално Масло Тойота

Живителната течност на Вашия автомобил Toyota

По същият начин както ние се нуждаем от вода, за да съществуваме, цветята се нуждаят от слънчева светлина, за да цъфтят, двигателят на автомобила ви се нуждае от защита от двигателно масло, за да издържи и продължи да работи максимално добре.

Двигателите ни са разработени да осигуряват доживотно ненадминати нива на представяне и надеждност при всякакви условия, но за да се получи това е необходимо редовно техническо обслужване и най-високото качество двигателно масло.

Оригиналниото Масло Тойота (TGMO) е единственото моторно масло, разработено специфично с мисълта за вашият автомобил, за разлика от другите марки. TGMO смазочните материали са тествани и разработени специално за Тойота за да се осигури, че те са най-добрият продукт за нуждите на двигателя Ви.

Тук са само няколко неща, който ще бъдат от полза за Вашият двигател от TGMO
Защита:
  • Твърд,тънък защитен филм позволява на частите на двигателя да работят заедно. Без него двигателят ще прегрее и спре да работи.
  • Помага да се уплътни разстоянието между буталото и цилиндровата стена, позволявайки на двигателя да генерира максимална мощност.
  • Осигурява плавно функциониране на двигателя, като намалява загубите на енергия от триенето и подобрява икономията на гориво.
  • Предотвратява отлагането на депозити, запазвайки двигателя ви чист и предпазава буталните пръстени от блокиране.
  • Неутрализира киселините като ръждата, която се образува при горивния процес, елиминира корозията дългосрочно.
  • Дава ви увереност, че двигателят ви ще се представя блестящо в широк диапазон на атмосферни условия и експлатация.
/
/

От синтетично до минерално, ние предлагаме масло за най суровите атмосферни условия и за всеки двигател от дизел до бензин, така че можете да бъдете сигурни, че ще намерите перфектното за Вашата Тойота.

С регулярното изпозване на правилното Оригинално Двигателно Масло Тойота Вие може да продължавате да се наслаждавате на изключително представяне, икономия на гориво и ниски емисии от Вашата Тойота дълги години.

Още за оригиналните резервни части Toyota

Оригинални чистачки Toyota Оригинални чистачки Toyota 9 съвета за успешно лятно пътуване 9 съвета за успешно лятно пътуване Вижте съвети ни за подготовката на вашия автомобила за лятото и летните пътешествия. Toyota ProTect Toyota ProTect Toyota ProTect е иновативен начин Вашия автомобил да продължава да изглежда така сякаш е закупен преди малко. Грижа за състоянието на боята Грижа за състоянието на боята Оригинални продукти Toyota StickerFix за грижа за боята