Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Светлини Optibright & Optiblue

50% повишена видимост с оригиналните светлини

Доколко е важно за Вас да имате осветен път, докато шофирате и навреме да реагирате на пътната ситуация през нощта?

Виждайте и бъдете забелязани с Optibright
На всички им се иска да могат да шофират безопасно през цялото време, но шофирането през нощта има и своите предизвикателства. Дори и при шофьорите с перфектно зрение когато е тъмно зрението им спада със 70%. Но като оборудвате автомобила си с Optibright светлини от Toyota, може да увеличите увеличите с 50% осветеността на шосето пред Вас!
 
Светлините Optibright Ви правят по-видими и Ви дават възможност да виждате пътя още по-ефективно. Осветяват между 10-20 метра по-далече от обичайните светлини, в зависимост от обстоятелствата. Така, те Ви предоставят възможност да избегнете опасностите.
Стил с Optibright
За шофьори, които искат да комбинират безопасността със спортната визия, светлините Optiblue помагат да изпъкнат пред останалите на пътя. Те излъчват брилянтен бяло-син лъч светлина през деня, който не само привлича погледи, но и осветява шосето изключително добре, отдавайки до 30% повече светлина от обикновените светлини.
 
Отличителния, стилен светлинен лъч Optiblue е много повече от просто светлина! С високо отразяващия му бяло-син нюанс, той също увеличава способността да се прочитат пътните знаци. Нощното шофиране става по-лесно и безопасно, докато Вашето превозно средство придобива неотразим спортен стил, който не може да се пропусне.
 
Светлините Optibright & Optiblue са проектирани по най-високите стандарти, които очаквате от всички оригинални аксесоари на Toyota. Можете да разчитате на тях да Ви осигурят необходимата безопасност и видимост. Обърнете се към Вашия най-близък търговец на Toyota, за да научите повече за светлините Optibright & Optiblue и се насладете на безпроблемно шофиране.

Още истории и новини от Toyota

10 милиона продадениToyota RAV4 10 милиона продадениToyota RAV4 Емблематичният Toyota RAV4 достигна 10 милиона продажби за 26 години и 5 поколения от своето появяване. Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Ние от Toyota скромно обявяваме впечатляващото постижение - 10 милиона реализирани продажби на модела Land Cruiser в световен мащаб. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.