Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Светлини Optibright & Optiblue

50% повишена видимост с оригиналните светлини

Доколко е важно за Вас да имате осветен път, докато шофирате и навреме да реагирате на пътната ситуация през нощта?

Виждайте и бъдете забелязани с Optibright
На всички им се иска да могат да шофират безопасно през цялото време, но шофирането през нощта има и своите предизвикателства. Дори и при шофьорите с перфектно зрение когато е тъмно зрението им спада със 70%. Но като оборудвате автомобила си с Optibright светлини от Toyota, може да увеличите увеличите с 50% осветеността на шосето пред Вас!
 
Светлините Optibright Ви правят по-видими и Ви дават възможност да виждате пътя още по-ефективно. Осветяват между 10-20 метра по-далече от обичайните светлини, в зависимост от обстоятелствата. Така, те Ви предоставят възможност да избегнете опасностите.
Стил с Optibright
За шофьори, които искат да комбинират безопасността със спортната визия, светлините Optiblue помагат да изпъкнат пред останалите на пътя. Те излъчват брилянтен бяло-син лъч светлина през деня, който не само привлича погледи, но и осветява шосето изключително добре, отдавайки до 30% повече светлина от обикновените светлини.
 
Отличителния, стилен светлинен лъч Optiblue е много повече от просто светлина! С високо отразяващия му бяло-син нюанс, той също увеличава способността да се прочитат пътните знаци. Нощното шофиране става по-лесно и безопасно, докато Вашето превозно средство придобива неотразим спортен стил, който не може да се пропусне.
 
Светлините Optibright & Optiblue са проектирани по най-високите стандарти, които очаквате от всички оригинални аксесоари на Toyota. Можете да разчитате на тях да Ви осигурят необходимата безопасност и видимост. Обърнете се към Вашия най-близък търговец на Toyota, за да научите повече за светлините Optibright & Optiblue и се насладете на безпроблемно шофиране.

Още истории и новини от Toyota

Открийте новия Toyota Mirai Открийте новия Toyota Mirai Новият Toyota Mirai се откроява елегантен и динамичен силует. Привлекателният дизайн хармонично интегрира иновативни технологии. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.