Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Toyota Спирачни накладки и дискове

Повишена сигурност с оригиналните Toyota спирачни накладки и дискове

Oригиналните спирачни накладки на Toyotа Ви осигурят ефективно спиране по време на дългия им живот, а Вие получавате високо качествo на конкурентна цена.

А какво точно правят спирачните накладки?

Когато окажете натиск върху спирачния педал на Вашата автомобил, спирачните накладки притискат от двете страни спирачния диск, който се върти заедно с колелата на автомобила. Полученото триене и увеличеното съпротивление забавя автомобила и накрая той спира.

С времете и употребата, както всеки друг консуматив така и спирачните накладки се износват и е необходимо да бъдат заменени. Да продължавате да карате с износени спирачни накладки е исключително опасно за Вас и останалите участници в движението. Дисковете е възможно да се иносят неравномерно, знак за което е отклоняването на автомобила при спиране. Други знаци за износване, на които да обърнете внимание, включват скърцането и намаляването на спирачната сила.

Всичко, което трябва да знаете за оригиналните Toyotа спирачни накладки:

Безопасност и качество

Всички оригинални спирачни накладки Toyotа са проектирани, така че да осигурят максимална сигурност и безопасност. По време на всеки етап на нормалното износване, усилието на спирачките е все още на 100%. Превъзходно предтавяне като това изисква използването на висококачествени материали както е при оригиналните спирачни накладки на Toyota.

Безшумно качество

Спирачките, които работят ефективно, не скърцат и понеже оригиналните спирачни накладки на Toyota имат дълъг живот, качеството им не може да се чуе!

Създадени за Вашия автомобил

Оригиналните спирачни накладки на Toyota са проектирани, за да съответстват на всеки специфичен модел Toyota. Това осигурява бързото заменяне и гарантира, че няма да има проблем със съвместимостта.

Експертно познание

Добрите спирачки са необходими за безопасността. Оригиналните спирачни накладки на Toyota са създадени с познанието, което само Toyota специалисти могат да притежават.

Още истории и новини от Toyota

Оригинални чистачки Toyota Оригинални чистачки Toyota 9 съвета за успешно лятно пътуване 9 съвета за успешно лятно пътуване Вижте съвети ни за подготовката на вашия автомобила за лятото и летните пътешествия. Toyota ProTect Toyota ProTect Toyota ProTect е иновативен начин Вашия автомобил да продължава да изглежда така сякаш е закупен преди малко. Грижа за състоянието на боята Грижа за състоянието на боята Оригинални продукти Toyota StickerFix за грижа за боята