Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Toyota WiFi Hotspot

Интернет за всеки в автомобила

Всички обичат интернета! В днешно време става все по-важно да имаме връзка с интернет, на която да разчитаме, дори и когато сме в движение. Независимо дали е за важен бизнес, за контакт с приятели и семейство, или просто, за да се наслаждаваме на онлайн забавленията и игри - Toyota Hotspot е идеалното решение. Превърнете Вашата Toyota в Wifi hotspot и наистина ще стигнете далече.

Какво е Toyota Hotspot?

Toyota Hotspot e WiFi рутер, който се монтира в жабката или централната конзола. След първоначалното му монтиране и настройване, той се включва автоматично при атартиране на автомобила. Устройството позволява свързването на максимум пет устройства с WiFi и достъп до интернет.

Развлечения по пътя
Слушайте музика, теглете филми, играйте онлайн игри... има толкова много възможности с Toyota WiFi Hotspot! С него може да сте сигурни, че дългите пътувания винаги ще бъдат забавни, дори и да попаднете в тежък трафик и задръстване.

Вашият бизнес е винаги с Вас
Ако имате нужда да проверявате електронната си поща или да изтеглите документи за работа докато сте на път, Toyota WiFi Hotspot ви държи в във връзка със света на бизнеса.

Мобилен интернет на по-високо ниво
Това е истински WiFi рутер за Вашия автомобил – той е бърз ипредлага по-надежден интернет от мобилен телефон, той Ви дава възможност да се възползвате от уреди, които имат само WiFi и нямат 3G. Повечето рутери не са проектирани да работят в условията на движение и автомобил, но Toyota Hotspot е оптимизиран за пътувания, дори и с висока скорост.

Характеристики на Toyota Hotspot

Лесен за употреба
Да се свържете с интернета с Toyota Hotspot не е по-различно от използването на WiFi където и да е другаде – просто свържете Вашия уред по обичайния начин.

До пет уреда
Дори и в кола пълна с пътници, всички могат да се свържат с интернета като използват Toyota Hotspot! Той позволява на до пет уреда да използват интернета.

Връзка, на която имате доверие
Toyota Hotspot е оптимизиран за условията на пътуване. Така получавате най-силния и надежден интернет сигнал, който е възможен за в кола.

Съвместно с дата СИМ карти
Може да използвате всякакъв тип дата СИМ карти с Toyota Hotspot. Това Ви дава свободата да изберете дата офертата, която считате за най-добра.

Захранва се от Вашата кола
Toyota Hotspot се захранва от батерията на Вашата кола. Така няма внезапно да спре по средата на пътя.

Безопасен и сигурен
Toyota Hotspot се монтира, така че да не се набива на очи. И защото има одобрението на Toyotа, той е специално проектиран, за да не смущава други електронни системи.

Може ли да оборудвам моята кола с Toyota Hotspot?

Toyota Hotspot е налична за всички Toyota автомобила от новата генерация, или като опция в нови превозни средства, или като монтаж в съществуващ модел от новата генерация.

За да разберете повече за Toyota Hotspot, се обърнете към най-близкия Ви Toyota дилър.

Напомняне за безопасност

Докато управлявате своя Toyota автомобил, Ви молим да отдадете цялото си внимание върху пътната обстановка. Когато автомобилът е в движение, дигиталните устройства свързани с Toyota WifI Hotspot е редно да се използват само от спътниците Ви в автомобила. Водачите, които желаят да използват своите дигитални устройства по време на път ги съветваме първо да отбият и паркират автомобила на безопасно място.

Вижте видео за Toyota WiFi Hotspot

Още истории и новини от Toyota

Грижа за състоянието на боята Грижа за състоянието на боята Оригинални продукти Toyota StickerFix за грижа за боята Екстериорна грижа Екстериорна грижа Продуктите за екстериорна грижа на Toyota придават блясък на вашия автомобил. Те не само предпазват екстериора на автомобила Ви, но и околната среда - използваме специална формула за прозорците за по-безопасно шофиране Интериорна грижа Интериорна грижа Продуктите за интериорна грижа на Toyota предпазват и почистват вътрешността на Вашия автомобил, за да изглежда така, както само Вие бихте желали. Отпуснете се и се насладете на пътя. Toyota stickerfix™ Toyota stickerfix™ Поправете сами малките драскотинки