1. retailers
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Спекта Ауто Toyota Бургас

Одобрени продажби, Одобрени следпродажбени услуги, Одобрен каросериен сервиз, Търговец на автомобили Prius, Цех за боядисване на автомобили, Магазин за части, Кола под наем Toyota, Употребявани автомобили

Как да ни намерите

Адрес

бул. "Проф.Яким Якимов" 33
8000Бургас

Насоки как да стигнете Opens in new window

Работно време

  • Понеделник - Петък 08:30 - 18:00

  • Понеделник - Петък 09:00 - 18:00
  • Събота 10:00 - 16:00

  • Понеделник - Петък 08:30 - 18:00

  • Понеделник - Петък 08:30 - 18:00

  • Понеделник - Петък 09:00 - 18:00
  • Събота 10:00 - 16:00

Нови Автомобили

Разгледайте пълната гама от нови автомобили и актуални оферти свързани с тях.

Независимо дали търсите автомобил за градско пътуване, семейна кола или спортен автомобил, новите модели на Toyota ще отговорят на вашите нужди. Открийте най-новите модели в различни конфигурации и се насладете на комфорта и стилното излъчване на всеки един от тях.

 

Специални оферти Заявете пробно шофиране

Употребявани автомобили

Ние разполагаме с налични одобрени употребявани превозни средства - от компактни автомобили до SUV и хибридни модели. А Вие можете да откриете своята идеална употребявана Toyota само с няколко кликвания.

Независимо дали търсите икономична кола за градски условия, или SUV за по-големи разстояния, нашите употребявани превозни средства ще отговорят на вашите нужди. Всички превозни средства са подложени на строги проверки, за да гарантираме, че получавате само висококачествени продукти.

Сертифицирани употребявани автомобили Opens in new window Предимства на Toyota Approved Used

Резервирайте онлайн обслужване, сервиз или ГТП

Ще получите отлична грижа от нашите обучени техници, като използвате оригинални части на Toyota. Лесно е да резервирате онлайн нужната Ви услуга за обслужване, сервиз или Годишен Технически преглед. Когато получите своя автомобил можете да се възползвате от 12 месечна гаранция на извършените услуги.

Запазете час за сервиз Opens in new window Toyota Relax