1. Owners
 2. Offers
 3. Winter offer
 4. Toyota Winter Offer 2021
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ПОВЕЧЕ ОТ АВТОМОБИЛ, ПОВЕЧЕ ОТ ОБСЛУЖВАНЕ TOYOTA ЗИМНИ ОФЕРТИ

Когато в огледалото за обратно виждане видите лятото, идва време да насочите вниманието си към предстоящите зимни забавления. Независимо дали се спускате по снежните склонове или се подготвяте за зимни преходи, с нашата изгодна зимна проверка на автомобила и гамата от оригинални автомобилни аксесоари ви гарантираме, че ще можете спокойно да се насладите на по-безопасни и по-удобни зимни пътувания.
 • НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЗИМНА ПРОВЕРКА НА СЪСТОЯНИЕТО


  Подгответе се за зимата 

  Зимният Профилактичен преглед на Toyota е създаден специално за вашият автомобил

  Нашата изчерпателна проверка за зимата Toyota Зимен Профилактичен Преглед и безплатното доливане на масло са гаранция че вашата Toyota ще се представя по най-добрия начин през зимата. Ако има нужда от резервни части, нашите експертни техници монтират само оригинални резервни части Toyota, специално създадени и тествани за вашия автомобил, запазвайки неговата висока остатъчна стойност и гарантирайки че ще сте готови за всяко предизвикателство на което ви подложи зимата. Така че когато се грижите за вашата Toyota, тя ще се погрижи за вас.

  Изпълнение: Обучени техници инспектират важни компоненти на вашата Toyota
  Безопасност: Проверяваните компоненти включват: чистачки, течност за стъклата, светлини, акумулатор, охладителна течност и гуми
  Спокойствие: Осигурете си спокойствие, че когато температурите паднат ще пътувате удобно и безопасно

 • Моторно масло
  Течност за чистачки
 • Крушки
  Акумулатор и хибридна батерия
 • Пера за чистачки
  Филтър за пречистване на въздуха в купето
 • Накладки и спирачни дискове
 • ЗИМНИ АКСЕСОАРИ


  Готови, надградете, старт. 

  Багажник за покрива, кутия за ски и облицовка на багажника, конструирани и тествани за вашата Toyota

  Предлагаме широка гама от Оригинални аксесоари Toyota, които отговарят на всеки стил на живот. От заключващ се багажник на покрива и издръжлива кутия за ски, до специално създадени облицовки за багажника и стелки за купето – вие ще разполагате с пространство за вашите зимни принадлежности, както и спокойствието на 3-годишната гаранция.

  Качество: Здрав, и олекотен алуминиев багажник за покрива, UV устойчива изработена от (ABS) полимер ски кутия за покрива
  Инсталиране: Лесни за монтаж и демонтаж. Ски кутия с двустранен достъп за товарене и разтоварване от двете страни
  Сигурност: Многоточково централно заключване с висока сигурност и вътрешни колани за подсигуряване на съдържанието в ски кутията
  Спокойствие: 3-годишна гаранция 

 • Държач за ски
  Багажни греди
 • Кутия за багаж
  Държач за ски
 • Багажни греди
  Кутия за багаж
 • Гумена стелка за багажник
 • КОМПЛЕКТ ДЖАНТИ И ГУМИ ЗА ЗИМАТА

  Безопасният път към студените места

  Нашата гама от зимни джанти и гуми ви гарантира че винаги ще сте спокойни, когато температурите паднат под 7ºC. Създадени и тествани за да осигурят изключително сцепление при зимни условия, те включват завладяващи алуминиеви джанти, така че да можете да пътувате в безопасност и със стил когато зимата се появи.

  Представяне: Изключително сцепление и стилен дизайн в зимни условия
  Безопасност: Зимните гуми са създадени за температури под 7ºC.
  Спокойствие: 3-годишна гаранция за алуминиевите колела 

 • TOYOTA PROTECT


  Запазете стойността на вашия автомобил 

  Революционна нова защита, която дава възможност на вашата Toyota да изглежда по най-добрия начин

  Toyota ProTect е революционен начин за обработка, създаден на базата на експертния опит на NASA. Твърдото керамично покритие осигурява дълготрайно лаково покритие на каросерията и невидим щит за интериора и колелата. Само едно нанасяне при вашия оторизиран дилър на  Toyota е всичко от което се нуждаете за дълготраен блясък и защита. 

 • MyT App


  Мултимедийно развлечение за далечни пътувания 

  Запазете пълен контрол върху състоянито на вашата Toyota

  Независимо дали сте вътре или извън автомобила си, можете да запазите пълен контрол над вашата Toyota чрез MyT, изцяло нов пакет от свързани услуги, предлагани чрез приложението за смартфон MyT - предназначени да направят шофирането по-безопасно и по-забавно.

 •  

  Десет съвета за безопасни и успешни зимни пътувания 

  От проверката на електрическите компоненти във вашия автомобил, до техники за шофиране на сняг и лед, следвайте тези десет съвета за безопасно и успешно пътуване през зимата.