1. Owners
  2. Offers
  3. Summer offer
  4. Toyota Summer Offer 2021

ГОТОВИ ЗА ВАКАНЦИЯ С ЛЕТНИТЕ ОФЕРТИ ОТ TOYOTA

Нетърпеливи ли сте лятната ви ваканция да идва по-бързо? Преди това обаче поверете автомобила си на експерти. Независимо дали сте планирали да се отпуснете на плажа или да се впуснете в приключения, нашата гама от оригинални аксесоари и проверки на автомобили от сертифицирани техници ще ви гарантират безпроблемни летни пътувания. От спокойствието, което Летеният Профилактичен Преглед на Toyota осигурява до качеството и функционалността на нашите оригинални Toyota аксесоари, вие ще сте подготвени за всичко, което лятото ви предостави.

ЛЯТНА ПРОВЕРКА НА СЪСТОЯНИЕТО НА АВТОМОБИЛА

Подгответе се за лятото
Летен Профилактичен Преглед създаден специално за вашата Toyota

Нашият изчерпателен Летен Профилактичен Преглед гарантира, че вашата Toyota ще се представи подобаващо по време на ваканцията. В случай, че се налага ремонт или профилактика, нашите обучени техници монтират само оригинални части на Toyota, проектирани и тествани за вашият модел Toyota, което гарантира, че летната ви почивка няма да се обърка.

Моторно масло
Акумулатор и хибридна батерия
Крушки
Филтър за пречистване на въздуха в купето
Пера за чистачки
Накладки и спирачни дискове

ЛЕТНИ АКСЕСОАРИ

Готови, надградете, старт.
Багажни греди, кутии за багаж, държачи за велосипеди, стелки за багажника и вятърозаборници, всичките разработени и тествани специално за вашият модел Toyota.

Подновете вашите летни планове с нашата гама от висококачествени оригинални летни аксесоари на Toyota, които отговарят на всеки начин на живот. От заключваща се багажни греди за покрива и олекотена кутия за багаж до гумената стелка за багажник, ще ви осигурят място за още по-големи приключения в комбинация със спокойствието на 3-годишната гаранция за Оригинални Toyota Аксесоари.

Кутия за багаж
Багажни греди
Стелки за купето
Държач за велосипед
Мрежа за багажник
Гумена стелка за багажник

MYT IN-CAR WI-FI

Мултимедийно развлечение за далечни пътувания
Запазете пълен контрол върху състоянито на вашата Toyota

Независимо дали сте вътре или извън автомобила си, можете да запазите пълен контрол над вашата Toyota чрез MyT, изцяло нов пакет от свързани услуги, предлагани чрез приложението за смартфон MyT - предназначени да направят шофирането по-безопасно и по-забавно.

Летни гуми

По-добро сцепление по време на летните ви приключения

Подходящите гуми и тяхното добро състояние, Ви гарантира, че вие и вашия автомобил ще можете да изминете безпроблемно разстоянието до мечтаната дестинация. Летните гуми са конструирани така, че да осигурят добър коефициент на сцепление с пътя дори и при екстремно високи температури. Не забавяйте, гумите са тези, които свързват автомобила с пътя!

Намерете търговец

Toyota ProTect - Готови за ваканция.

Революционно нова защита, която поддържа вашата Toyota, за да изглежда най-добре

Toyota ProTect е революционна технология, доразвита от ноу-хау на НАСА в космическа ера. При обработка с подсилено керамично покритие се осигурява дълготрайно покритие с висок гланц на каросерията и невидим щит за интериора и алуминиевите джанти. Само еднократно полагане при вашия оторизиран търговец на Toyota е всичко, което е необходимо за траен блясък и защита

Намерете търговец