1. New Cars
  2. Надеждност и Гаранция
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

Променете варианта


Надеждност и Гаранция

Стандартен двигател

Гаранция

10 Години с Toyota Relax

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Yaris Cross Безопасност

Оборудван с Toyota Safety Sense и гама от системи за асистенция на водача, Yaris Cross ви помага да поддържате вас и останалите участници в движението в безопасност.

Система за предотвратяване на удар

Системата за предотвратяване на удар предупреждава водача със звуков и визуален сигнал и активира асистент за спиране. Ако е необходимо, спирачките се активират автоматично за да се намали вероятността за удар или последствията от такъв.  

Интелигентен адаптивен круз контрол IACC

Комбинирането на възможностите на Адаптивния круз контрол с асистента за пътните знаци,  IACC помага за автоматично поддържане на движението на автомобила с предварително установена скорост и предупреждава водача ако ограничението на скоростта се промени, позволявайки му да адаптира своята скорост на движение спрямо условията.

Система Toyota Teammate Advanced Park

Системата Toyota Teammate Advanced Park автоматично контролира кормилното управление, ускоряването и спирането на автомобила за да направи маневрите по паркирането по-безопасни и лесни.

Сервизиране

Инциденти се случват и на най-внимателните водачи. За щастие, независимо дали инцидентът е малък или голям, може да разчитате на сигурността на сервизната мрежа на Toyota. Обучените ни механици предоставят услуга, която е "от начало до края" и която цели да върне автомобилът ви в оригиналното си състояние.

Обучените механици на Toyota ще сервизират автомобила ви според най-високите стандарти на Toyota (NCAP, BSI и т.н.). Ако има нужда от резервни части - изпозлваме само оригинални Toyota части с минумум една година гаранция. А когато това е възможно ще осигурим и заместващ автомобил.