1. New Cars
  2. Спецификации и характеристикии
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/bg/bg?modelId=undefined&carId=undefined&carColourId=undefined

Failed: HTTP error code : 214

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/bg/bg?modelId=undefined&carId=undefined&carColourId=undefined

Failed: HTTP error code : 214

Безопасност

Каквато и да е ситуацията, можете да разчитате на Toyota Supra Safety+.

От монитор за мъртва точка и предупреждение за напускане на лентата до сензори за паркиране и засичане на сблъсък, специализираният пакет от функции за безопасност на Toyota GR Supra ви дава пълно спокойствие.

Въздушните възглавници са разположени в цялата кабина

Седем SRS въздушни възглавници са монтирани в целия интериор на автомобила, като гарантират, че в случай на сблъсък всеки пътник в автомобила е добре защитен.

Технологии

Свързан с пътя и вашия дигитален свят

Toyota Supra Connect ви позволява да управлявате колата си с телефона си. Можете да проверите разхода на гориво, да наблюдавате обхвата и състоянието на батерията, да заключвате и отключвате вратите, да подавате звук от клаксона, да светвате фаровете или дори да стартирате вентилацията. Освен това ви позволява да изпратите следващата си дестинация до навигационната система от телефона си с едно докосване.

Богатство от мултимедийни възможности

Благодарение на MyT портала на Toyota и функцията за интегриране на смартфон чрез Apple Carplay, има изобилие от допълнителни цифрови услуги, достъпни за вас чрез мултимедийната система.