1. New Cars

RAV4

ИСТИНСКИ SUV ХАРАКТЕР СЪС СТИЛ И ТЕХНОЛОГИИ

От

52480.0

Цена от
лв.52 480
(вкл. ДДС)

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране.

1. Избери двигател
1. Избери двигател

5 Опции

5 Опции

2. Избери ниво на оборудване
2. Избери ниво на оборудване

13 Опции

13 Опции

Създаден за всякакви приключения

Безкомпромисно уверен, усъвършенстван и ефективен, RAV4 Adventure идва с невероятен дизайн, създаден за всяко пътуване. Поемете по градските пътища с 19” колела и по-широки арки на калниците. Покорете предизвикателните пътни условия със специални предни и задни предпазни кори. Бъдете готови независимо от времето с изключително елегантните фарове за мъгла. RAV4 Adventure ви позволява да осъществите всяко пътуване без компромис.

Готов за всичко

Благодарение на новите и подобрени 19” матови алуминиеви колела, RAV4 Adventure осигурява забележително безпроблемно шофиране. Здрави, леки и издръжливи, те са създадени да издържат на всякакъв терен.

RAV4, като никой друг SUV.

Благодарение на иновативната платформа TNGA*, теглото на автомобила и центърът на тежестта са намалени, докато твърдостта на шасито и видимостта на водача са увеличени, а резултатът е изключително способен SUV, в който можете да стигнете навсякъде със стил и безопасност.

RAV4 ГАЛЕРИЯ