1. New Cars
 2. Преглед

Променете варианта

RAV4 Comfort

SUV

Pure White (040)

От

63480.0

Стандартен двигател

2,5 л. хибрид

Цените на RAV4 започват от

345 лв./месец за 72 месеца

Гаранция

10 Години с Toyota Relax

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg


RAV4 Галерия

RAV4 360°

 • Дизайн

  СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗВАН

  RAV4 е създаден да бъде управляван и с дизайн, който се откроява. Съчетавайки мощната осанка на изтински SUV с елегантен и динамичен стил, RAV4 заявява своето градско присъствие. Резултатът е изключително способен SUV, с който можете да стигнете навсякъде безопасно и със стил.

 • МОЩЕН И ИКОНОМИЧЕН

  Мощният 2.5-литров Hybrid Dynamic Force (A25A-FXS) задвижващ агрегат комбинира ултра-плавно движение с голяма мощност, докато пъргавият 2.0-литров бензинов двигател с директно впръскване (M20A-FKS) има впечатляващо ускорение и забележим въртящ момент.

 • ГОЛЯМ, УВЕРЕН И ПЪРГАВ

  RAV4 може да изглежда като страховит SUV, но е изненадващо пъргав с отлична видимост и впечатляваща маневреност - което е мечта за всеки градски център. С обща дължина от 4.6 метра и пълен иаметър на завиване от само 11 метра, няма път, който да е прекалено тесен, нито пък прекалено натоварен.

 • ГОТОВ ЗА ВСЯКА СИТУАЦИЯ

  Toyota Safety Sense сега предоставя още повече интелигентни функции, което означава, че RAV4 вече прави още повече, за да ви помогне, осигурявайки спокойствие във всички ситуации на пътя. Системата за избягване на сблъсък разпознава велосипедистите през деня, както и пешеходците през нощта.

Цял екран Затвори
Кликни и завърти Кликни и завърти

Актуални оферти и промоции

RAV4. СУПЕРГЕРОЯТ ИДВА БЪРЗО!

Ограничен брой автомобили с бърза доставка и подарък пакет „Зима“
RAV4 с подарък пакет аксесоари