Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

PROACE CITY VERSO Shuttle - Микробус дълга база

 • Системата за предупреждение при напускане на пътна лента с контрол в управлението
 • Stop & Start система
Сравни
Toyota PROACE CITY VERSO - Shuttle - Микробус дълга база
  • Бял Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Тъмно сив Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Сребрист Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Светло сив Този цвят не е наличен за избрания двигател
От:
43 890,00 лв.
PROACE CITY VERSO Shuttle е по-достъпен с цена от 38 990,00 лв.

Впечатляващо представяне

С две различни дължини и до 7 места имаш място за всичко и всички. Хитроумните пространства предлагат достатъчно място за съхранение на всичко необходимо. А с теглителната способност до 1.5 тона можеш да бъдеш сигурен, че ще побереш всичко, което желаеш.

Винаги готов за работа

Дали за работа или удоволствие, PROACE CITY VERSO е пълен с изненади. Ниските нива на вредни емисии и разход на гориво ще ви изненадат приятно с ниската обща стойност на експлоатация.

 • Интелигентен дизайн и пълно удобство

  Сгъваемите седалки ти позволяват да увеличиш максимално пространството за багаж, докато седалките от втория ред с ISOFIX осигуряват защитата на пътниците. Усъвършенстваните технологии, включващи Head Up Display, Интелигентен паркинг асистент и Сензорен екран с 3D навигация улесняват пътуването и премахват стреса от шофирането.

 • Променяй отново и отново

  PROACE CITY VERSO предлага гъвкаво настаняване с капацитет за превоз на 7 души, с две удобни индивидуални седалки от 3-ти ред, които се плъзгат напред и назад, което ти позволява да регулираш баланса между пространството за крака и багажното пространство. Всички пътнически седалки се сгъват плоско, включително предната пътническа седалка увеличават значително товароносимостта.

 • Добре дошъл в зоната на комфорт

  Независимо дали си зад волана или като пътник, PROACE CITY VERSO със сигурност ще те впечатли. С удобството на предните подлакътници както за пътниците, така и за водача, изобилието от пространство и отварящата се стъклена задна врата за лесен достъп до багажника, той е практичен и удобен. Остави панорамния покрив да залее купето със светлина слушай любимата си музика чрез Apple CarPlay ™ или Android Auto ™

Търсиш служебен PROACE CITY VERSO?

Виж ползите от PROACE CITY VERSO за твоя бизнес.

Разгледай

Виж характеристиките на PROACE CITY VERSO. Разгледай го от всеки ъгъл.

 • Създаден да впечатлява

  С три типа кабина и 2 дължини, PROACE CITY VERSO теб и всички твои спътници с лекота. Налични са до 7 места, които ти дават цялото пространство, от което имаш нужда.

 • Намери това, което ти трябва

  Широк набор от модерни бензинови и дизелови двигатели с мощност между 100 и 130 к.с., както и избор между 5- и 6-степенни механични или 8-степенна автоматична трансмисии. С най-ниските в класа CO₂ емисии и несравнимо нисък разход на гориво, PROACE CITY VERSO ти предлага най-доброто за бизнеса.

 • Гъвкавост, каквато искаш

  PROACE CITY VERSO ти дава гъвкава възможност за пътниците с 3 отделни седалки на втори ред или сгъваема седалка, делима в съотношение 60:40. Вариантите със 7 места разполагат с 2 отдлни седдалки на трети ред на релси, които могат да бъдат местени напред или назад, за повече място за пътниците или за багажа.

 • Безпасността не е опция

  PROACE CITY VERSO предлага 3 пакета за безопасност, веки според твоите нужди. Те включват Система за избягване на челен сблъсък, Адаптивен круз контрол, Асистент за следене на пътната лента и Асистент за пътни знаци. PROACE CITY VERSO се грижи за теб.