Отпусни се и се наслади на пълно спокойствие с Toyota Safety Sense

Toyota Safety Sense e стандартна за цялата гама. Защото вашата безопасност е жизненоважна - никога не е просто оборудване.
/
/
/
Система за предотвратяване на сблъсък с разпознаване на пешеходци

При слабо осветление системата за предотвратяване на сблъсък с разпознаване на пешеходци използва камера и радар, за да открива други превозни средства или пешеходци пред автомобила. Ако водачът не реагира навреме, спирачките се задействат автоматично, за да избегнат сблъсък. Дори и водачът да реагира, системата прилага допълнително спирачно усилие. Системата разпознава пешеходци и велосипедисти както през нощта, така и през деня.

Система за предотвратяване на сблъсък с разпознаване на велосипедисти.

Автомобилът използва камера, за да открие маркировката на пътната лента. Асистентът за следене на пътната лента от системата Toytoa Safety Sense предупреждава водача със звуков и визуален сигнал, ако колата започне да се отклонява от лентата без мигач. Асистентът за кормилното управление се включва с корекция в курса, при отклонение от пътната лента.

Автоматични дълги светлини

Автоматичните дълги светлини от системата Toyota Safety Sense са конструирани да оптимизират видимостта през нощта за всички участници в движението. Камера засича светлината от насрещните превозни средства и пътуващите в същата посока, като освен това взима под внимание и уличното осветление. Автоматично се превключват къси и дълги светлини за по безопасно нощно щофиране.

/
/
/
Асистент за разпознаване на пътните знаци

Системата използва камерата на Toyota Safety Sense за регистриране на знаци, ограничаващи скоростта и изпреварване, като изобразява тяхната информация на TFT мултиинформационен дисплей. Системата предупреждава визуално и звуково ако не следвате пътните знаци.

Адаптивен Cruise Control

Адаптивният Cruise Control поддържа предварително зададена дистанция от автомобила отпред. Ако дистанцията стане по-малка, системата намалява скоростт, а при нужда се задействат дори и спирачките и стоп светлините. Ако дистанцията отново се увеличи, плавно ще се увеличи и скоростта на автомобила до достигане на предварително зададената скорост.

Научи повече за Toyota Safety

Светът на Toyota Safety Светът на Toyota Safety Житейският път е дълъг, непредвидим и удивителен, а Toyota иска да ви преведе от едно приключение в друго сигурно и безопасно. Toyota Safety Sense Toyota Safety Sense Toyota Safety Sense включва новоразработена гама от активни технологии за безопасност, които подпомагат безопасност придвижване в ежедневните пътувания. Системата на Toyota за подпомагане на паркиране Системата на Toyota за подпомагане на паркиране Полезен за избягване на случайните наранявания на броните. Системата на Toyota за подпомагане на паркиране Системата на Toyota за подпомагане на паркиране Полезен за избягване на случайните наранявания на броните.