1. New Cars
  2. Technology

ВСИЧКО ВАЖНО С ЕДИН ПОГЛЕД

Новият Prius информира, без да натоварва. Мултифункционалният дисплей на водача, 7-инчов TFT Combimeter, е разположен централно и в ясна видимост, без визуална пречка от спортния волан с малък диаметър. Този дигитален кокпит показва ключова информация, включително скорост и оставащ електрически пробег, като същевременно минимизира корекциите, които очите ви трябва да направят, докато превключват между дисплея и пътя пред вас.

Вашият дигитален живот в движение

В сърцето на цифровата вселена на новия Prius е неговата мултимедийна система с безжична съвместимост с Apple CarPlay и Android AutoTM. Обаждайте се, задавайте навигация и възпроизвеждайте мултимедия бързо и лесно чрез 12,3-инчовия екран с висока разделителна способност с интуитивен сензорен и гласов контрол.

Винаги актуален

Точно както вашият смартфон получава редовни надстройки чрез своята връзка за данни, така вашият Prius Plug-in Hybrid е подготвен за бъдещето чрез актуализации на живо по въздуха, за да сте сигурни, че винаги имате най-новия софтуер и функционалност.

Перфектна видимост

Добрата видимост е от основно значение за безопасното шофиране. Дигиталното огледало ви позволява да виждате през препятствията или пътниците на задните седалки, сякаш не са там, показвайки камера от задната част на автомобила в огледалото за обратно виждане. Резултатът е перфектно виждане назад и повишена безопасност.