1. New Cars

Land Cruiser 150

Ненадмината сила. Легендарен характер.

От

97490.0

Цена от
лв.97 490
(вкл. ДДС)

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране.

1. Избери двигател
1. Избери двигател

2 Опции

2 Опции

2. Избери ниво на оборудване
2. Избери ниво на оборудване

5 Опции

5 Опции

Сила и устременост


Land Cruiser изпъква с репутация и с модерен здрав външен вид. Всяка извивка е с цел. Капакът е оформен за подобряване на видимостта, а фаровете и отворите за охлаждане на решетката са по-високи, за да увеличат максимално защитата и дълбочината на гасене.

Винаги защитен

Снабден с Toyota Safety Sense 2,  набор от активни технологии за безопасност, включително система за предотвратяване на сблъсък, с детектор за пешеходци; Адаптивен круиз контрол; Сигнал за напускане на лентата; и асистент за пътни знаци.

Готов да покорява

От преминаването през река до слизането по скалиста писта, способността на Land Cruiser да преодолява най-грубия офроуд терен и да сте в безопасност, е благодарение на легендарната комбинация от характеристики за движение, както по пътното платно, така и извън него.

LAND CRUISER ГАЛЕРИЯ