1. New Cars
 2. Преглед
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

Променете варианта

Land Cruiser 150 Special Edition

SUV

Land Cruiser 150 - Special Edition - SUV
Сребрист металик

Цена от

152980.0

Стандартен двигател

2.8 Дизел (204 к.с.)

Цените на Land Cruiser започват от

629 лв./месец за 60 месеца

Гаранция

10 Години с Toyota Relax

Land Cruiser 150 - Special Edition - SUV

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Цена от
152980.0
(вкл. ДДС)

Данните се осигуряват за целта на сравнението; моля сравнявайте разхода на гориво и емисиите на CO2 с други автомобили, тествани на базата на същите технически процедури. Тези стойности може да не отразяват резултати от шофиране в реални условия. Всички автомобили са сертифицирани съгласно Световната хармонизирана тестова процедура за леки автомобили (WLTP). Данните за CO2 (и следователно данъците и крайните препоръчителни цени) може да се отличават от информацията публикувана преди 1 април 2020 г., поради промяна в официалния метод на изчисляване.


Land Cruiser Галерия

Land Cruiser 360°

 • Дизайн

  Мощ и целеустременост от всеки изглед

  От предния капак, оформен за да подобри видимостта на водача, до високо разположените фарове и решетка за по-голяма дълбочина на газене – дизайнът има ясни цели. И все пак стилът има значение – 19-инчовите алуминиеви колела с ярко лаково покритие добавят динамика в профила на автомобила.

 • Налична с автоматична или механична трансмисия, иконата покорява всякакви терени.

  С 2.8-литров дизелов двигател с автоматична или механична трансмисия, Land Cruiser остава уникален в съчетаването на изключителна мощност и надеждност с несравними офроуд възможности и дори още по-високо ниво на комфорт на асфалт.

 • На пътя или извън него, вие винаги сте добре защитени.

  Land Cruiser е оборудван с Toyota Safety Sense, набор от технологии за активна безопасност, предназначени да помогнат за предотвратяване или смекчаване на последствията от сблъсъци в широк диапазон от пътни ситуации. Той включва система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS) с разпознаване на велосипедисти и пешеходци през нощта, адаптивен круиз контрол (ACC), предупреждение за напускане на лентата (LDA), автоматични дълги светлини (AHB) и асистент за разпознаване на пътните знаци (RSA).

Цял екран Затвори
Кликни и завърти Кликни и завърти