Reliability & Warranty

 • Асистент за потегляне по наклон (HAC)
 • 7 SRS въздушни възглавници
Toyota Hilux - Comfort - Пикап - двойна кабина
 • Бяло Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Бяла перла Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Сребристо сиво Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Графитено сиво Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Черно Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Огнено червено Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Оранж Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Оксидиран бронз Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Морско синьо Този цвят не е наличен за избрания двигател
Вижте детайли на двигателя
Гаранция от производителя
72 месеца пълна гаранция

Гаранция

Всеки автомобил Toyota е произведен с изключително ниво на качество, издръжливост и надеждност. За да осигурим спокойствие, ние предлагаме стандартна 6-годишна удължена гаранция и до 10 години удължена грижа за хибридната батерия на нашите хибриди. Нашата всеобхватна удължена гаранция осигурява пълно спокойствие за допълнителен 12 и 24 месечен период към стандартната ни гаранция.

Търсите Hilux за лично ползване?

Вижте ползите на Hilux при личното ползване

Помощ на пътя

Нашите автомобили са създадени за да предоставят много години на безпроблемна употреба. Понякога, обаче, може да ви потрябва помощ, било то за механична повреда, инцидент на пътя или спукана гума. Като част от нашата клиентска ангажираност, всеки нов автомобил предлага покритие Toyota Eurocare за 1 година, което означава, че ще ви върнем на пътя без забавяне и с пълна сигурност.

Правна забележка за помощ на пътя
Toyota Eurocare ще ви помогне във всякаква ситуация. От инциденти на пътя до кражба, от изтощен акумулатор до спукана гума, от свършило гориво до изгубени ключове или техническа повреда, ще ви помогнем да се върнете на пътя без губене на време.

Детайли за контакт

 • Национален номер
  Телефонен номер 1
 • В Европа
  Телефонен номер 2
 • Общи запитвания
  Телефонен номер 3

Обещанието на Toyota за безопасност

Десетилетия опит в автомобилостроенето и подробните изследвания гарантират, че всяка нова Toyota не просто е готова за експлоатация, но и може да й се доверите всеки път когато имате нужда и дори, когато мислите, че не се нуждаете от нея. Модерната ни Toyta Safety Sense технология цели да елеминира пътните инциденти и да създаде по-безопасна среда за всички нас.

Сервизиране

Инциденти се случват и на най-внимателните водачи. За щастие, независимо дали инцидентът е малък или голям, може да разчитате на сигурността на сервизната мрежа на Toyota. Обучените ни механици предоставят услуга, която е "от начало до края" и която цели да върне автомобилът ви в оригиналното си състояние

Обучените механици на Toyota ще сервизират автомобила ви според най-високите стандарти на Toyota (NCAP, BSI и т.н.). Ако има нужда от резервни части - изпозлваме само оригинални Toyota части с минумум една година гаранция. А когато това е възможно ще осигурим и заместващ автомобил.

Вече сте собственик на Toyota?

Открийте гамата от услуги, налични за собствениците на Toyota по-долу.

Повече за Hilux

Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.