Запознай се с Highlander Hybrid - новият флагман в нашата SUV гама

Големият хибриден SUV, който те отвежда на нови места

Разточително интериорно пространство, елегантен външен дизайн, мощност от 248 к.с. и последно поколение хибридна технология – всичко това миксирано по уникален и завладяващ начин в един автомобил – новият SUV на Toyota - Highlander Hybrid. Представете си автомобил без компромиси. Едновременно мощен, но и комфортен. Еднакво елегантен, но и екологичен. Наследник на най-добрите SUV традиции на Toyota, но и носител на иновации и интелигентното задвижване AWD-i. Всичко това е Highlander Hybrid – новият SUV флагман на Toyota.

С 2,5-литров Hybrid Dynamic Force двигател Highlander Hybrid осигурява динамика и мощ от 248 к.с., за да се движите пъргаво както в градски условия, така и на дълъг път по магистрални маршрути. Четвъртото поколение хибридна технология добавя допълнителна динамика, плавност и комфорт на движение, които задвижват петметровия автомобил с лекота и комфорта, характерни за по-малките автомобили.

Със своите 7 места и разточително интериорно пространство, Highlander Hybrid е идеален партньор както за семейни пътешествия, така и за пътувания с големи компании, превозване на обемна спорта екипировка или дори за къмпингуване с любимите хора и домашни любимци.

С обем от 332 до 1909 л багажно пространство, в зависимост от конфигурациите на седалките, големият SUV отговаря както на нуждите на големите семейства, така и на хората с динамичен стил на живот.

С теглителна сила до 2000 кг с Highlander Hybrid може да направите най-вълнуващите си пътувания.

Оборудван с последно поколение системи за активна безопасност Toyota Safety Sense, Highlander Hybrid осигурява високо ниво на сигурност за Вас и любимите ви хора. Сред системите са най-новите технологични възможности за предотвратяване на най-често срещаните видове пътни злополуки.

Превантивната система Pre-Collision System например включва функцията за предупреждение за удар в автомобила отпред Forward Collision Warning, превантивната система за спирачна асистенция Pre-collision Brake Assist, автономната аварийна спирачна функция Autonomous Emergency Braking и аварийната асистенция на управлението Emergency Steering Assist за подобряване на управлението с цел избягване на потенциален сблъсък.

Сред наскоро добавените към системата функции е новата Intersection Turn Assistance, която повишава допълнително безопасността при маневри на кръстовища. Highlander е в състояние да разпознава дори и приближаващите отзад опасности и да предприема действия при потенциална възможност за удар отзад.

Highlander Hybrid интелигентно интегрира Вашия дигитален свят с автомобила.

Смартфон интеграцията с Android Auto & Apple CarPlay ви позволява да управлявате своите обаждания, плейлисти, навигацията на 12.3-инчов сензорен екран, както и да се възползвате от всички интелигентни функции на Вашия Highlander Hybrid през приложението MyT.

Свързаността Ви с автомобила ще ви отведе на ново ниво на комфорт и ще ви даде ценна информация за поведението на Вашия Highlander Hybrid на пътя.