1. New Cars
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

GR Yaris

НАКАРАЙТЕ ВСЕКИ ПЪТ ДА СЕ УСЕЩА КАТО МЯСТО ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ

От

75790.0

Цена от
лв.75 790
(вкл. ДДС)

Данните се осигуряват за целта на сравнението; моля сравнявайте разхода на гориво и емисиите на CO2 с други автомобили, тествани на базата на същите технически процедури. Тези стойности може да не отразяват резултати от шофиране в реални условия. Всички автомобили са сертифицирани съгласно Световната хармонизирана тестова процедура за леки автомобили (WLTP). Данните за CO2 (и следователно данъците и крайните препоръчителни цени) може да се отличават от информацията публикувана преди 1 април 2020 г., поради промяна в официалния метод на изчисляване.

1. Изберете двигател
1. Изберете двигател

1 Опции

1 Опции

2. Изберете вашия вариант
2. Изберете вашия вариант

1 Опции

1 Опции

Състезателно родословие зад всеки ъгъл

Разработен съвместно с TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, GR Yaris ви възнаграждава с харизмата на една рали звезда. Неговата система за задвижване на четирите колела с ниско тегло GR-FOUR 4WD включва бързо реагиращ многодисков съединител и два диференциала Torsen*ограничаващи пробоксуването, които интелигентно управляват въртящия момент, подаван към всяко колело.

 

Сила, която достига нови висоти

С мощността си от невероятните 261 к.с. по DIN и 360 Нм въртящ момент, изцяло новият  трицилиндров, 1,6-литров двигател с турбопълнене осигурява изключително ускорение и реакция при подаване на газ. Включвайки използвани за първи път технологични решения от Toyota, като уникален като конструкция и материали блок, специално проектирани бутала и едноструен турбокомпресор със сачмени лагери за намаляване на масата, подобряване на реакцията на двигателя и управляемостта на автомобила, GR Yaris притежава способността да оживи всяко пътуване.

 

 

 

Оформен от динамиката

Уникалната по своя характер каросерия на GR Yaris е скулптурирана в името на аеродинамичната ефективност, а резултатът е по-ниска линия на покрива и обточен дизайн на купе. Покривът, изработен от усилени с карбонови влакна полимери, и алуминиевите панели в каросерията снижават центъра на тежестта на автомобила и намаляват теглото в името на подобряването на динамичните качества. Широката предна решетка завършва общата осанка на Yaris's GR и същевременно с това спомага за по-доброто охлаждане на спирачките и двигателя, гарантирайки че визуалното му излъчване е в унисон с жегата на състезанието. 

 

 

 

 TOYOTA GR YARIS ГАЛЕРИЯ