1. New Cars
 2. Преглед
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

Променете варианта

GR Yaris Performance

3 врати

GR Yaris - Performance - 3 врати
Platinum Pearl White (089)

Цена от

75790.0

Стандартен двигател

1.6L Turbo 16PT (261 HP)

Цените на GR Yaris започват от

490 лв./месец за 72 месеца

Гаранция

10 Години с Toyota Relax

GR Yaris - Performance - 3 врати

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Цена от
75790.0
(вкл. ДДС)

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране.


Toyota GR Yaris Галерия

Yaris CR на 360°

 • Дизайн

  ПО-НИСКА И ПО-ШИРОКА СТОЙКА

  За да се подобрят аеродинамичните качества, както и стабилността и управляемостта, GR Yaris е конструиран така че да има по-ниска стойка, завършена със завладяващи погледа 18-инчови колела от леки сплави с по 10 лъча.

 • ОКАЧВАНЕ РОДЕНО В РАЛИТАТА

  Окачването включващо Макферсън елементи и двойки носачи на колело, настроено от екипа TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, осигурява изключително сцепление и контрол и при най-трудните трасета.

 • ОЩЕ ПОВЕЧЕ СТАБИЛНОСТ

  Многократно тествана и настройвана от пилотите във WRC, системата за двойно предаване GR-FOUR 4WD включва бързо реагираща техника, балансираща въртящия момент между предния и задния мост. Това гарантира мигновено задействане при завиване и стабилност, независимо колко остри са завоите.

 • ЗАЩИТА, КОЯТО ОТГОВАРЯ НА ДИНАМИКАТА

  Оборудвана с най-новите технологии Toyota Safety Sense, включващи система за подготовка за евентуален удар с активен асистент за завиване, която разпознава потенциални опасности и помага за предотвратяване или намаляване на ефекта от удара. Съчетани с изключителното сцепление, както и стабилността осигурени от системата за двойно предаване GR-FOUR 4WD, те гарантират на GR Yaris защита, съответстваща на динамиката.

Цял екран Затвори
Кликни и завърти Плъзни и завърти