Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Corolla Touring Sports Luxury 2.0 HSD TS Pano roof - Комби

 • Предна горна решетка в черен пиано лак
 • Предна решетка тип „мрежа"
 • Електрически отваряем покрив
 • JBL аудиосистема
Сравни
Toyota Corolla Touring Sports - Luxury 2.0 HSD TS Pano roof - Комби
  • Pure White (040) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Manhattan Grey (1H5) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Mocha Brown (4W9) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Flame Red (3U5) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Night Sky Black (209) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Sonic Silver (1J6) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Oxyde Bronze (6X1) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Ultra Silver (1F7) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Denim Blue (8U6) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Midnight Blue (8X8) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Pearl White (070) Този цвят не е наличен за избрания двигател
Промоция

Corolla Touring Sports Hybrid със специални условия

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Посочените промо цени не могат да се комбинират с други промоционални кампании и условия на Toyota. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.


От:
61 380,00 лв.
Corolla Touring Sports Comfort е по-достъпен с цена от 42 090,00 лв.
Ниво на шум
67 dB(A)
WLTP разход
5.4 л/100км
WLTP емисии
121 г/км

Актуални оферти и промоции

Напълно новият Toyota Corolla хибрид

Стилна, ефективна и гарантираща удоволствие от шофирането, новата Corolla е една модерна икона. Какъвто и да е стилът ви на живот, и какъвто и вид купе да изберете, вие можете да разчитате на ползите от самозарядните хибридни задвижвания. За първи път Toyota предлага избор от два двигателя за хибридните системи - 1.8 литров Hybrid и 2.0 литров Hybrid Dynamic Force - за този модел. С всички предимства на новата глобална платформена архитектура на Toyota TNGA, Corolla ви гарантира едно вълнуващо шофиране.

Corolla Touring Sports 360°

 • Създадена да прави впечатление

  Този автомобил е впечатляващ от всички страни. Атрактивният нисък капак ù придава елегантен профил, докато погледната отпред или отзад, изглежда мощна и широка, което усещане се подсилва от спортната решетка и стилни LED-фарове.

 • Забавна за шофиране

  Хибридът никога не е бил толкова добър. Може да избирате между два хибридни двигателя. 1.8-литровият двигател осигурява плавно и безшумно шофиране, което бихте очаквали от една Toyota. Новият 2.0-литров Hybrid Dynamic Force двигател отвежда хибридите до ново ниво, доставяйки мощ и безпроблемно ускорение за динамично шофиране, което превръща всекидневното пътуване в удоволствие.

 • Истинско спокойствие

  Иновативната Toyota Safety Sense система предотвратява потенциални опасности и ви помага да реагирате пе-ефективно. И със серия интелигентни решения като Система за следене на мъртвата точка (Blind Spot Monitor), Система за следене на пространството зад автомобила (Rear Cross Traffic Alert), Система за автономно паркиране (Intelligent Parking Assist), Система за автоматично превключване между дълги и къси светлини (Adaptive Automatic High Beam) пътуването ви ще бъде лесно и приятно. Можете да бъдете сигурни, че вие и останалите пътници ще бъдете по-обезопасени от всякога.

 • Интелигентен и практичен

  Добре обмисленият дизайн на багажника позволява да взимате всичко с вас - велосипед, чанти за голф или семейния багаж. Подът на багажника е двустранен, с мокет от едната страна и гума от другата. За още повече място, просто го преместете на по-ниска позиция. Нуждаете се от още повече място? Просто дръпнете лоста и задните седалки автоматично ще паднат назад. А когато носите своя интелигентен ключ, плъзнете крака си зад задната броня и вратата се отваря автоматично.

Започва вълнуващо ново начало за най-продавания автомобил в света.

Насладете се на автомобила, който прави шофирането забавно. Почувствайте разликата в момента, в който се качите зад волана, благодарение на стилния интериор, отлично управление и стабилност, които правят шофирането още по-вдъхновяващо.

 • Създадена да даде повече

  В Toyota сме отдадени на това да бъдем всеки път по-добри. Corolla е създадена на базата на новата платформна архитектура на Toyota (TNGA), за да осигури наистина приятно изживяване. По-високата устойчивост на купето и по-ниският център на тежестта допринасят да се намали накланянето на купето при завои, докато окачването с двойни носачи поема ударите по-ефективно за по-плавно управление.

 • Създадена да прави впечатление

  Първото нещо, което забелязвате при новата Corolla, е нейният смел и динамичен екстериор. Атрактивния нисък капак ù придава елегантен и динамичен профил, който е подсилен от спортни 18" алуминиеви колела

 • Усещане за стил

  Нашите дизайнери са избрали умела комбинация от висококачествени материали, които се отличават и с приятно разнообразие от текстури. Чисто черният интериор му придава спортно излъчване, или пък можете да изберете хладно сиво, което подчертава просторен и изчистен дизайн. Стилни спортни седалки допълват перфектно излъчването на интериора.

Следващи стъпки преди да поръчате?

Изберете своя нов семеен автомобил Toyota с помощта на конфигуратора на автомобили: изберете ниво на оборудване, любим цвят, добавете аксесоари и накрая изпратете своята конфигурация до търговец на Toyota за оферта. Можете и веднага да заявите пробно шофиране, а след това да си изберете автомобил.

Повече за Corolla Touring Sports