Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Corolla Luxury - седан

 • 17" Двуцветни, черни алуминиеви колела с машинно шлайфани повърхности (10 лъча)
Сравни
Toyota Corolla - Luxury - седан
  • Pure White (040) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Night Sky Black (209) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Celestite Grey (1K3) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Oxyde Bronze (6X1) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Metal Stream (1K0) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Ultra Silver (1F7) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Golden Sandstone (587) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Flame Red (3U5) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Pearl White (070) Този цвят не е наличен за избрания двигател
Промоция

Corolla Hybrid седан със специални условия

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Посочените промо цени не могат да се комбинират с други промоционални кампании и условия на Toyota. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.


От:
50 800,00 лв.
Corolla Comfort е по-достъпен с цена от 31 970,00 лв.
Разход
3.8 л/100км
Комб. CO2
87 г/км
Ниво на шум
68 dB(A)

Актуални оферти и промоции

Следващо поколение хибридно шофиране

Представена за първи като хибрид, Corolla седан осигурява вълнуващо шофиране със своето самозарядно хибридно задвижване. С напълно нов подход към дизайна и техническите решения, най-продаваният автомобил в света притежава всичко: елегантна нова външност, напълно обновен интериор, множество иновативни технологии, и, най-важното, усъвършенствани системи за безопасност. Corolla седан се завръща - и е по-добра отвсякога.

Corolla седан 360°

 • Направи впечатление със стил

  Съвременният екстериор е допълнен с отличими детайли като LED светлини, решетки в черен пиано лак, хромирани акценти и 18" двуцветни алуминиеви джанти. С новата Corolla седан непременно ще се отличите.

 • Представяне, на което можете да разчитате

  Шофирането на новата Corolla е незабравимо изживяване. Новият 1.8-литров бензин хибрид e ефективен и вълнуващ, a 1.6-литров Valvematic бензинов двигател осигурява впечатляващо представяне във всяка ситуация.

 • Автомобил за града и нещо повече

  Corolla седан има отлична видимост на пътя и е впечатляващо пъргав, което го прави перфектен за градско шофиране. С обща дължина от 4.63 метра и пълен цикъл на завъртане от само 10.8 метра, ще можете да паркирате на тясни места и лесно да маневрирате.

 • Готови, дори и да не сте

  Toyota Safety Sense ви помага да се чувствате спокойни във всяка ситуация. Сега с допълнителните интелигентни характеристики, Corolla седан добавя допълнително ниво на сигурност за всички на пътя. Например, Pre-collision системата вече разпознава велосипедисти през деня, както и пешеходци през нощта.

Проектиран за града, създаден да отиде отвъд

Удоволствие е да шофирате новата стилна, ефикасна и комфортна Corolla седан, независимо какъв е вашият лайфстайл. Дали шофирате в града или по магистралата, ще се възползвате от самозареждащата се хибридна батерия, както и от надеждността, с която Toyota е известна.

 • Създаден да впечатлява

  Corolla седан има неоспорима мощ, съчетана с изтънчени и плавни линии, и широк, но аеродинамичен корпус. Отличимият ù екстериор е придружен от редица съвременни детайли, включително LED светлини, хромирани акценти и 18" двуцветни алуминиеви джанти.

 • Изтънчен, просторен и комфортен

  Интериорът е релаксиращ и удобен, предлагайки внимателно подбрана технология и първокласен комфорт за всеки пътник. С интелигентни решения за съхранение, достатъчно място за краката и изискани елементи, пътуването ви ще бъде приятно и очаквано, както и самата дестинация, към която сте се отправили.

 • Една модерна икона

  Създадена на базата на новата платформна архитектура на Toyota (TNGA), Corolla седан ви осигурява висококачествено шофиране във всяко отношение. От подобреното окачване и динамично управление до ниския център на тежестта и 1.8-литровият петролен хибрид, Corolla седан е една наистина модерна икона.

Следващи стъпки преди да купите Corolla?

Изберете своя нов автомобил Toyota Corolla седан с помощта на конфигуратора на автомобили: изберете оборудване Corolla седан, изберете любим цвят, добавете аксесоари и изпратете своята конфигурация до търговец на Toyota за оферта. Можете и веднага да заявите пробно шофиране, а след това да си изберете своя автомобил.

Повече за Corolla седан