Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Corolla Хечбек Luxury - 5 врати

 • 17" черни фрезовани алуминиеви колела (10-лъча)
 • Предна горна решетка в черен пиано лак
 • Предна решетка тип „мрежа"
 • Светло синьо амбиентно осветление на откритите повърхности
Сравни
Toyota Corolla Хечбек - Luxury - 5 врати
  • Pure White (040) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Manhattan Grey (1H5) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Mocha Brown (4W9) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Flame Red (3U5) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Night Sky Black (209) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Sonic Silver (1J6) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Oxyde Bronze (6X1) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Ultra Silver (1F7) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Denim Blue (8U6) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Midnight Blue (8X8) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Pearl White (070) Този цвят не е наличен за избрания двигател
Промоция

Corolla хечбек Hybrid със специални условия

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Посочените промо цени не могат да се комбинират с други промоционални кампании и условия на Toyota. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.


От:
49 720,00 лв.
Corolla Хечбек Comfort е по-достъпен с цена от 32 430,00 лв.
Ниво на шум
67 dB(A)
WLTP разход
4.9 л/100км
WLTP емисии
111 г/км

Актуални оферти и промоции

Напълно новият Toyota Corolla хибрид

Стилна, ефективна и гарантираща удоволствие от шофирането, новата Corolla е една съвременна икона. Какъвто и да е стилът ви на живот, и какъвто и вид каросерия да изберете, вие можете да разчитате на ползите от самозарядните хибридни задвижвания. За първи път Toyota предлага избор от два двигателя за хибридните системи - 1.8 литров Hybrid и 2.0 литров Hybrid Dynamic Force - за този модел. С всички предимства на новата глобална платформена архитектура на Toyota (TNGA), Corolla ви гарантира едно вълнуващо шофиране.

Corolla хечбек 360°

 • Създадена да прави впечатление

  Смелият и динамичен екстериор се постига чрез комбинация от широчина и елегантен профил с атрактивен нисък капак. Спортни 18" алуминиеви джанти, стилни LED-фарове и "bi-tone" цветова комбинация допринасят за забележителния екстериор на автомобила.

 • Удоволствие от шофирането

  Хибридът никога не е бил толкова добър. Може да избирате между два хибридни двигателя. 1.8-литровият двигател осигурява плавно и безшумно шофиране, което бихте очаквали от една Toyota. Новият 2.0-литров Hybrid Dynamic Force двигател отвежда хибридите до ново ниво, доставяйки мощ и безпроблемно ускорение за динамично шофиране, което превръща всекидневното пътуване в удоволствие.

 • Истинско спокойствие

  Иновативната Toyota Safety Sense система предотвратява потенциални опасности и ви помага да реагирате пе-ефективно. И със серия интелигентни решения като Система за следене на мъртвата точка (Blind Spot Monitor), Система за следене на пространството зад автомобила (Rear Cross Traffic Alert), Система за автономно паркиране (Intelligent Parking Assist), Система за автоматично превключване между дълги и къси светлини (Adaptive Automatic High Beam) пътуването ви ще бъде лесно и приятно. Можете да бъдете сигурни, че вие и останалите пътници ще бъдете по-обезопасени от всякога.

Започва вълнуващо ново начало за най-продавания автомобил в света.

Насладете се на автомобила, който прави шофирането забавно. Почувствайте разликата в момента, в който се качите зад волана, благодарение на стилния интериор, отлично управление и стабилност, които правят шофирането още по-вдъхновяващо.

 • Създадена да даде повече

  В Toyota сме отдадени на това да бъдем всеки път по-добри. Corolla е създадена на базата на новата архитектурна платформа на Toyota (TNGA), за да осигури наистина приятно изживяване. По-високата устойчивост на купето и по-ниският център на тежестта допринасят да се намали накланянето на купето при завои, докато окачването с двойни носачи поема ударите по-ефективно за по-плавно управление.

 • Създадена да впечатлява

  Първото нещо, което забелязвате при новата Corolla, е нейният смел и динамичен екстериор. Атрактивния нисък капак ù придава елегантен и динамичен профил, който е подсилен от спортни 18" алуминиеви джанти.

 • Чувство за стил

  Нашите дизайнери са избрали умела комбинация от висококачествени материали, които се отличават и с приятно разнообразие от текстури. Чисто черният интериор му придава спортно излъчване, или пък можете да изберете хладно сиво, което подчертава просторен и изчистен дизайн. Стилни спортни седалки допълват перфектно излъчването на интериора.

Следващи стъпки преди да купите?

Изберете своя нов автомобил Toyota Corolla хечбек с помощта на конфигуратора на автомобили: изберете ниво на оборудване на хечбека, изберете любим цвят, добавете аксесоари и накрая изпратете своята конфигурация до търговец на Toyota за оферта. Можете и веднага да заявите пробно шофиране, а след това да си изберете вашия автомобил.