1. New Cars
 2. Преглед
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

Променете варианта

Corolla Cross Luxury

SUV_MWB_5_DOORS

Toyota Corolla Hatchback
Pure White (040)

Цена от

78990.0

Стандартен двигател

2.0L HEV 20H-

Цените на Corolla Cross започват от

419 лв./месец

Гаранция

10 Години с Toyota Relax

Toyota Corolla Hatchback

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Цена от
78990.0
(вкл. ДДС)

Данните се осигуряват за целта на сравнението; моля сравнявайте разхода на гориво и емисиите на CO2 с други автомобили, тествани на базата на същите технически процедури. Тези стойности може да не отразяват резултати от шофиране в реални условия. Всички автомобили са сертифицирани съгласно Световната хармонизирана тестова процедура за леки автомобили (WLTP). Данните за CO2 (и следователно данъците и крайните препоръчителни цени) може да се отличават от информацията публикувана преди 1 април 2020 г., поради промяна в официалния метод на изчисляване.


Corolla Крос галерия

Corolla Cross 360°

 • Дизайн

  Създаден, за да грабва погледите

  Смелата и динамична външна стилистика се отличава с широка стойка и елегантен профил с атрактивен ниско позициониран преден капак. Спортни 18-инчови алуминиеви джанти и стилни изцяло LED предни светлини допринасят за привличащия вниманието ефект.

 • Удоволствието от шофирането

  Хибридът никога не се е чувствал толкова добре. Имате избор между два хибридни двигателя. 1,8-литровият хибрид осигурява гладко и безшумно шофиране, каквото бихте очаквали от една истинска Toyota. Новият 2,0-литров двигател Hybrid Dynamic Force извежда Hybrid технолгията на едно вълнуващо ново ниво, осигурявайки изобилие от мощност и безпроблемно ускорение за енергично и динамично шофиране, което превръща дори най-ежедневното пътуване в радост.

 • Истинско спокойствие

  Иновативният пакет Toyota Safety Sense предвижда потенциални опасности и помага да реагирате по-ефективно. А с наборът от интелигентни помощни средства за водача, включително камера за обратно виждане, монитор за мъртвата точка, предупреждение за напречен трафик отзад, интелигентен асистент за паркиране и адаптивни автоматични дълги светлини, всяко пътуването ще бъде еднакво лесно и приятно. В резултат може да сте уверени, че вие и вашите пътници ще се чувствате по-сигурни и по-спокойни от преди.

Цял екран Затвори
Кликни и завърти Плъзни и завърти
Актуални оферти и промоции
Няма намерени актуални оферти

COROLLA ХЕЧБЕК HYBRID СЪС СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ

Предизвикай спортния дух на Corolla Хечбек
от 299 лв/месец

COROLLA СЕДАН СЕГА Е СЪС СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ

Пътувай удобно и със стил
от 240 лв/месец

COROLLA HYBRID СЕДАН СЪС СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ

Най-продаваният автомобил вече и хибрид
от 320 лв/месец