1. New Cars
 2. Преглед

Променете варианта

Toyota C-HR Classy

SUV

Графитено сиво

От

€ 59860.8

€ 64980.0

Стандартен двигател

2,0 Хибрид

Цените на C-HR започват от

299 лв./месец за 72 месеца

Гаранция

10 Години с Toyota Relax

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg


Toyota C-HR Галерия

Toyota C-HR 360°

 • Дизайн

  НИКОГА ОБИКНОВЕН

  Новият Toyota C-HR съчетава дързък и динамичен стил с преливащи линии и широка позиция. Резултатът? Дизайн, който създава впечатление за движение дори при покой.

 • БЕЗУПРЕЧНА ХИБРИДНА МОЩ

  Забавен, динамичен и изключително ефикасен - това е следващо ниво на хибридно изживяване. А с 3 различни двигателя, от които да избираш, ще се насладиш на свръхкомфортно шофиране, без значение от избора си. Но ако мощността е това, което търсиш, 2.0-литровия Dynamic Force хибриден двигател е твоя избор.

 • SUV СЪЗДАДЕН ЗА ГРАДСКАТА ДЖУНГЛА

  Toyota C-HR е създаден за градско движение - лекото управление и впечатляващата маневреност го правят незаменим в тесни пространства. С дължина под 4.4 метра и диаметър на завой от само 10.4 метра, ще се придвижвате с лекота в центъра на града.

 • БЕЗ КОМПРОМИСИ

  Наслаждавай се на пълно спокойствие, защото твоята Toyota винаги се грижи за теб. С интелигентни асистиращи системи, които ти помагат в различни ситуации на пътя, като Система за наблюдение на мъртва точка (BSM) и Система за предотвратяване на сблъск с разпознаване на пешеходци, знае че ти, пътниците и другите участници в движението са в безопасност.

Цял екран Затвори
Кликни и завърти Кликни и завърти

Актуални оферти и промоции

TOYOTA C-HR HYBRID

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
От 46 480,80 лв.