1. New Cars
  2. Performance
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Чисто електрическо усещане

bZ4X улавя удоволствие от шофирането. Ниският център на тежестта, подовата батерия и отличното задвижване на всички колела гарантират, че bZ4X предлага фантастична стабилност и изключително управление с подобрен контрол. Проектиран да се противопостави на очакванията, bZ4X предлага наистина безпроблемно шофиране – независимо от пътните условия.

На всеки терен.Всичко е възможно

Новоразработеният AWD X-MODE подобрява производителността и безопасността, за да позволи на bZ4X да се справя с всеки терен с фантастични възможности за задвижване на всички колела.X-MODE се справя без усилие с всякакви терени.

Страхотно управление

Пъргав и много отзивчив, това е електрическа производителност на батерията, каквато никога досега не сте виждали. Благодарение на ниския център на тежестта и твърдостта на каросерията, той осигурява изключително интуитивно шофиране – не само за BEV, но и за всяка кола. При задвижване с един педал водачите могат да ускоряват и забавят автомобила, като използват само педала на газта, повишавайки неговата ефективност.

Ефективно управление на топлината

Революционната отоплителна система на bZ4X има висока ефективност и ниска консумация на електроенергия. Той има дълъг обхват благодарение на технологията за термопомпа с ниска мощност и висока ефективност. През зимата събира топлина от външния въздух и я използва за затопляне на автомобила. Това означава, че отоплението и климатизацията се предлагат при високи температури, като същевременно се използва много по-малко енергия от конвенционалните климатични системи.

Ефективност на батерията

За да гарантира, че новото литиево-йонно устройство в bZ4X има водещо в света качество, издръжливост и надеждност, Toyota използва повече от 25 години опит в технологията за акумулатори на електрически превозни средства. Освен това Toyota Battery Care гарантира, че батерията запазва 70% от първоначалния си капацитет до десет години собственост или един милион изминати километра*.

*Подлежи на годишни здравни прегледи в сертифициран от Toyota сервиз. (NMSCS ЩЕ СЕ АДАПТИРА КЪМ МЕСТНИ ИЗИСКВАНИЯ)