Изпратете този документ до себе си или свой приятел

Изпратете брошура, ценова листа или друг каталог до себе си или свой приятел чрез формата по-долу

Искате да изпратите до себе си? Просто въведете валиден адрес на електронната си поща в полето "Получател" потвърдете, че не сте робот и кликнете "Изпрати".

Желаете да споделите със свой приятел? Попълнете своето име и електронния адрес на Вашия приятел. Добавете кратко лично съобщение за документа, който му изпращате и кликнете бутона "Изпрати".

Попълнете формата:

От (Име или email): *
Получател: *
Вашето съобщение (максимум 1024 символа) *

Уведомление за поверителност

Тойота Балканс ЕООД, с ЕИК 130106252, гр. София, бул. Цариградско шосе 163, и Toyota Motor Europe NV/SA (“TME”), Avenue du Bourget/Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgium, като „Администратори на Лични данни”, събират Вашите Лични данни (както е посочено по-долу) за описаните по-долу цели. 
 

Когато се свързвате с нас с искане за пробно шофиране, оферта, брошура, заявяване на час или друго искане на информация за продукти, услуги или приложения Toyota чрез нашата Интернет страница или приложение Toyota, се прилагат следните правила:

  • Ще Ви помолим да ни предоставите следните Лични данни: име, адрес, имейл, телефонен номер; VIN номер, регистрационен номер, сервизна история и др.; 
  • Ние ще използваме тези Лични данни само за изпълнение и проследяване на Вашето искане; 
  • Не споделяме Вашите Лични данни с друго дружество, освен при определени искания, които може да бъдат изпълнявани чрез Оправомощения търговец/Сервиз, посочен от Вас; и 
  • За да улесним проследяването на Вашите искания (от нас и от Вас), Вашите Лични данни се запазват за срок от 6 месеца, след датата, на която сте ги предоставили, след което биват изтрити.


Горните правила се прилагат в допълнение към Общата политика на Toyota за поверителност и защита на Личните данни, в която са уредени общите условия за обработване на Вашите Лични данни. Вие трябва да се запознаете и приемете посочената политика, за което молим да посетите следния линк https://www.toyota.bg/legal/data-privacy-policy.json.

Вижте политиката ни за използване на сайта и политиката ни за използване на бисквитки и настройките за конфиденциалност в страниците на www.toyota.bg

Благодарим Ви!

Благодарим Ви, че изпратихте този документ по електронната поща.